Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ motokross Lubānā

Juris Grīns
Juris Grīns

Šonedēļ motokross Lubānā
Foto: Toms Paipals

Nedēļas nogalē, 3. jūlijā Lubānā notiks Latvijas Junioru čempionāta, Zelta Mopēda čempionāta, Latvijas kausa Q Kids, Retro kausa un MX Dāmu kausa pirmais posms motokrosā.

Paralēli šim pasākuma notiks arī 2T festivāls, kurā aicinām reģistrēties 2T 18+ un 2T 30+ klases braucējus no amatieru klasēm ar 2T motocikliem. Šo klašu sportistiem būs pārsteiguma balvas no atbalstītāja “Hansa Flex” un ikvienam būs iespēja cīnīties arī par lielo “Jackpot”, kas būs katras klases sezonas uzvarētājam.

Startēs šādas klases:

Latvijas Junioru čempionātā: MX50 Vecākie (no 7 gadu vecuma), MX65 Jaunākie, MX65 Vecākie, MX85 Jaunākie, MX85 Vecākie, MX125, MX125B, MX2 Juniori, MX2 Juniori B, Q 100 (no 7 gadu vecuma), Q Juniori, B/V Bērni.

Katras Latvijas Junioru čempionāta solo klases uzvarētājs tiks pie balvas no sacensību atbalstītāja SIA “Gumipro” riepas.

MX50 klases dalībniekiem būs gardas balvas no AS “Dobeles dzirnavnieka”.

Kā arī MX65 un MX85 klases sportistiem “holeshot” gardā balva no AS “Dobeles dzirnavnieka”.

Zelta mopēda čempionātā: ZM Retro mopēdi, ZM Sporta mopēdi, ZM 2A Standarts, ZM 2A Retro, ZM Meitenes, ZM45 Standarts (līdz 16 gadu vecumam), ZM45 Standarts (no 16 gadu vecumam).

Retro kausā: MX Retro 175, MX Retro 250, MX Retro 350, MX Retro 500, 2T 18+ un 2T 30+.

MX Dāmu kausā: MX Dāmas.

Sacensību diena ir sadalīta divās daļās – A un B, kur katrā grupā var reģistrēties 130 dalībnieki, katram sportistam līdzi var doties 1 persona, kas reģistrējoties ir jānorāda sadaļā “līdzbraucējs”. Pēc 1+1 principa.

Reģistrācija notiek tikai tiešsaistē un dalībnieku skaits ir ierobežots. Tāpēc aicinām ikvienu sportistu rūpīgi izvērtēt savu dalību sacensībās.

Katram dalībniekam obligāti ir iepriekš. jāreģistrējas sacensībām Licences.lv vietnē, bez iepriekšējas pieteikšanas sportists netiks pielaists pie sacensībām.

Skatītājiem:

Skatītājiem iespējams būs apmeklēt pilnu sacensību norises dienu. Motosporta sacensības varēs apmeklēt Latvijas iedzīvotāji, kuru sertifikāts apliecina, ka persona ir Latvijā vakcinēta pret Covid-19 un ir pagājušas 14 dienas pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas, vai arī no 22 līdz 90 dienām pēc "AstraZeneca" vakcīnas pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc "AstraZeneca" vakcīnas otrās devas saņemšanas. Tāpat sacensības būs atļauts skatīties personām, kuras ir pārslimojušas Covid-19 infekciju. Vai uzrādījušas negatīvu testu. Ierodoties sacensību norises vietā apmeklētājiem būs jāuzrāda sadarbspējīgs testēšanas sertifikāts, sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, kuru lūdzam apmeklētājiem pārbaudīt pirms biļešu iegādes procesa!

Ieejas maksa: 5,- eiro
Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bezmaksas.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv