Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Openkart" sezona turpināsies ar posmu Jelgavas "Rullītī"

Juris Grīns
Juris Grīns

"Openkart" sezona turpināsies ar posmu Jelgavas "Rullītī"
Foto: Openkart.lv

Šodien, 1. jūnijā, īres kartingu čempionāta "Openkart" sezona turpināsies ar sesto posmu Jelgavas trasē "Rullītis".

Šis būs 55. čempionāta posms ruļļos kopš 2010. gada, kad trase debitēja "Openkart", bet šosezon tā ir pirmā trase, kur posms tiks aizvadīts atkārtoti.

Pēc aizvadītajiem pieciem posmiem ar nu jau četrām uzvarām pārliecinošā čempionāta vadībā ceļā uz savu septīto titulu ir Andrejs Laipnieks ("Movers.lv") ar 237 punktiem, jau par uzvaras tiesu aiz Andreja ir komandas biedrs Dāvis Zalmans (186 punkti), bet trešajā vietā izvirzījies Izaicinājuma kausa līderis Kristofers Caune.

Komandām piecas uzvaras no piecām "Movers.lv", "Pirmie" pakāpās uz otro, bet "Atkal uzvara" uz trešo vietu. Pagalam neveiksmīgs Kandavas posms uz ceturto atmeta "4X4". Izaicinājuma kausā viss pirmais trijnieks "Atkal Uzvara" jauniešiem - Kristofers Caune, Ričards Alekss Švaglis un Viljams Plešs. Debitantiem par līderi kļuva Eliss Dukaļskis ar 68 punktiem, Elizabete Šulce otrā ar 61 punktu, bet trešais Aleksandrs Špatcs ar 43 punktiem., bet Viesturam Zemītim 35 punkti. Smagajiem par līderi kļuva Lauris Lapiņš. Dāmām vadībā Elizabete Šulce.

Izmantotie resursi:
openkart.lv
- amatieru kartinga sacensības

     [+] [-]

, 2023-06-01 14:04, pirms 11 mēnešiem
Paldies par info, jābrauc!