Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

''Rector Racing" sestdien pirmais starts

''Rector Racing" sestdien pirmais starts
''Opel Astra OPZ''
Foto: www.rectorracing.lv

Šo sestdien, 2.maijā, Biķernieku sporta bāzē notiks pirmais BaTCC posms. ''Super Production'' klasē gaidāma spraiga cīņa starp vairākiem Latvijas talantīgajiem braucējiem, tostarp Oskaru Laivenieku, kurš šajā sezonā startēs jaunajā ''Rector Racing" komandā.

Oskars Laivenieks (Caba) sevi kā spēcīgu un mērķtiecīgu braucēju pierādījis aizvadītajās sezonās (Latvijas un Baltijas vicečempions aizvadītā sezonā), startējot BaTCC posmos. Šogad sportists izvirzījis konkrētus un ambiciozus mērķus – Latvijas un Baltijas čempionātā būt uz pjedestāla, kā arī veiksmīgs starts FIA Eiropas kausā oktobrī.

Lai sasniegtu rezultātu aizvadītā gada nogalē izveidota komanda ''Rector Racing" , kas mērķtiecīgi un pašaizliedzīgi strādājusi, lai nodrošinātu Cabu ar kvalitatīvu un konkurētspējīgu tehniku. Uzbūvēta Opel Astra OPC sporta automašīna, un kā rāda pirms sezonas testa rezultāti, ielikts nozīmīgs darbs, kas ļaus Oskaram izmantot labi sagatavoto tehniku, komandas un braucēja mērķu sasniegšanai.

Komandas pirmais starts jau šo sestdien, 2.maijā, Biķernieku sporta bāzē. Super Production klases pirmā brauciena starts 15.40 un otrā brauciena starts 17.30. Biļetes iegādājamas ierodoties Biķernieku sporta bāzē un to cena – 4Ls par iespēju sacensības vērot no skatītāju tribīnēm, 6Ls ar iespēju apmeklēt arī tehniskā parka teritoriju.

Jau sacensību vakarā, plkst. 22.00, aktīvās atpūtas un izklaides centrā Bowlero, Lielirbes ielā 27, iespēja satikt ''Rector Racing" komandas braucēju Oskaru Laivenieku, komandas mehāniķus, atbalstītājus un fanus „brīvā gaisotnē”, uzzināt par sacensību dienā piedzīvoto un aktīvi atpūsties izmantojot Bowlero izklaides iespējas. (www.bowlero.lv)

Informāciju sagatavoja:
Mārcis Kalniņš
Rector Racing informācijas centrs

     [+] [-]

, 2009-04-30 11:29, pirms 15 gadiem
Kur var izlasiit sikaku infor par sestdienas gonkaam?

     [+] [-]

, 2009-04-30 12:01, pirms 15 gadiem
trojaani.com

     [+] [-]

, 2009-04-30 12:36, pirms 15 gadiem
man patik šhi komanda, atbalsta ari studentu aktivitātes!