Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Atvērta jauna mājas lapa motokrosa faniem

Jānis Celmiņš

Atvērta jauna mājas lapa motokrosa faniem
Foto: www.rrunlimited.lv

Sākot ar pirmdienu, 30. martu, jebkuram interesantam būs lieliska iespēja gandrīz visas motokrosa sacensību fotogrāfijas aplūkot vienā vietā – rrunlimited.lv. Mājas lapa saviem lietotājiem piedāvā motokrosa fotogrāfu reportāžas no Latvijā notiekošajām sacīkstēm.

Dalību projektā jau apstiprinājuši vieni no Latvijas labākajiem motokrosa fotogrāfiem - Edgars Balodis (MAXFOTO), Kristaps Brutāns, Jānis Pastars (Japānis) un Rolands Rudītis.

Līdz šim motokrosa interesentiem nebija pieejama pietiekama informācija par iespējām, kur fotogrāfijas ir pieejamas apskatei, kas tās ir fotografējis, kā arī, kā tās var iegūt savā īpašumā oriģinālajā izmērā. Motokrosa sportisti un fani jau sen fotogrāfiem ir ieteikuši izveidot vienotu vietni, kur būtu pieejamas kvalitatīvas motokrosa fotogrāfijas. RR Unlimited fotoserviss piedāvā pilna servisa pakalpojuma klāstu, sākot ar RR Unlimited fotogrāfu dalību sacensībās, foto rediģēšanu, publicēšanu rrunlimited.lv, kā arī oriģinālo fotogrāfiju pasūtīšanu. Sadarbojoties ar vieniem no labākajiem motokrosa fotogrāfiem, RR Unlimited garantē augstu kvalitāti un profesionālu servisu, kas nepieciešams ne tikai fotogrāfiju drukāšanai, bet arī patīkamai foto apskatei un notikumu analīzei.

„Domāju, ka vairums sportistu un fanu man piekritīs, ka motokross aizrauj no pirmā izbrauktā apļa – vienalga, vai brauc pats vai trases malā seko līdzi sacensību norisei. RR Unlimited mājas lapā piedāvā iespēju izteikt savas domas un komentārus. Šī ir ne tikai lieliska iespēja jau esošajiem faniem un sportistiem aplūkot sevi un citus darbībā, bet arī piesaistīt aizraujošajam sporta veidam arvien jaunus līdzjutējus un braukt gribētājus. Ar šo projektu mēs piedāvājam sacensības izbaudīt ne tikai klātienē, bet arī paturēt sajūtas vēl ilgi pēc to norises, ko pasaka arī mūsu devīze „Izbaudi sacensību garšu...”,” skaidro RR Unlimited vadītājs Rolands Rudītis.

Informāciju sagatavoja:
Māra Poikāne
SIA „RR Unlimited” sabiedrisko attiecību speciāliste

     [+] [-]

, 2009-03-30 16:08, pirms 16 gadiem
varēs šad tad ielūkoties šajā lapā...