Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

WTCC komanda ''Chevrolet'' pagarina līgumus ar trim braucējiem

WTCC komanda ''Chevrolet'' pagarina līgumus ar trim braucējiem
''Chevrolet'' komanda
Foto: www.fiawtcc.com

"World Touring Car Championship" (WTCC) ''Chevrolet'' komandas pilots Ivans Millers, Robs Hafs un Alens Meņū pagarinājuši līgumu ar ''Chevrolet'' uz vēl vienu sezonu.

2009.gadā par WTCC čempionu kļuva itālis Gabriele Tarkvīnī, bet otrais palika Millers. Pēc sezonas pēdējā posma Millers, kurš šogad pirmo reizi izmēģinās spēkus arī Francijas WRC rallijā, paziņoja, ka pēc četru gadu ilgas braukšanas ''Seat'' komandā viņš grib izmēģināt spēkus ''Chevrolet'' komandā, kuras sastāvā tobrīd brauca Robs Hafs un Alens Meņū. Šodien ''Chevrolet'' komandas boss paziņojis, ka ir priecīgs pagarināt līgumus ar visiem trim pilotiem.

"Stabilitāte vienmēr ir bijusi svarīgākā WTCC čempionātā," iesāk Ēriks Ņūvs. "Pagarināt līgumus ar visiem trijiem braucējiem bija viegla izvēle. Mums ir lieliski braucēji – Robs, Alens un Ivans, kuri šogad ir paveikuši lielisku darbu. Mēs esam priecīgi, ka šādu lēmumu paziņojām šodien, jo tas mūsu braucējiem dos papildus psiholoģiju pirms sezonas pēdējām divām sacīkstēm. Tāpat šis lēmums mūsu braucējiem dos papildus motivāciju turpināt darbu, kurš jau ir sācies pie jaunā modeļa attīstīšanas."

Šobrīd visaugstāk no šiem trijiem pilotiem atrodas Millers, kurš ar 265 punktiem kopvērtējumā ieņem pirmo vietu. Hafs ar 196 punktiem ieņem ceturto vietu, bet Meņū atrodas sestajā pozīcijā (149 punkti).

Izmantotie resursi:
WTCC - Fia World Touring Car Championship