Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Arī Junsons Daugavpilī varētu nestartēt

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Arī Junsons Daugavpilī varētu nestartēt
Andreass Junsons
Foto: SCANPIX SWEDEN

Viens no spīdveja "Grand Priix" seriāla līderiem Andreass Junsons varētu nestartēt Latvijas posmā, jo pēdējās sacensībās guvis savainojumu. Atgādināsim, ka Daugavpilī neredzēsim arī Niki Pedersenu.

Jau iepriekš rakstījām, ka trīskārtējais pasaules čempions Niki Pedersens Daugavpilī nestartēs, jo nav spējis atgūties pēc veiktās ādas operācijas. Viņa vietu ieņems viņa tautietis Nils Kristians Iversens.

Latvijas spīdveja cienītājiem pienākusi vēl viena nepatīkama ziņa. Ļoti iespējams, ka Daugavpilī neredzēsim arī Andreasu Junsonu, kurš šobrīd kopvērtējumā ieņem sesto vietu, no trešās atpaliekot astoņus punktus.

Zviedrijas Elites spīdveja līgas sacīkstēs starp "Dakarna" un "Vargarna" viņš ļoti neveiksmīgi nokrita, pēc kā nekavējoties tika nogādāts uz slimnīcu. Jāpiemin, ka šajā braucienā nokrita vēl divi spīdvejisti. Rentgenuzņēmumi neuzrādīja nekādus lūzumus, taču pats sportists pastāstījis, ka jūt lielas sāpes mugurā. Sīkāk par Junsonu ziņosim vēlāk.

Izmantotie resursi:
speedwaygp.com