Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Otrdien "Openkart" 8.posms Sporta kompleksā "333"

Jānis Pārums

Otrdien, 30.jūnijā, Sporta kompleksā "333" notiks Openkart 8.posms. Sacensībās piedalīsies apmēram 40 dalībnieku. Šogad šis būs otrais posms Sporta kompleksā "333", pirms mēneša savu pirmo uzvaru šosezon tur izcīnīja čempions Artūrs Eversons, kurš SK "333" ir palicis nepārspēts jau piecas sacīkstes pēc kārtas un būs galvenais pretendents uz uzvaru arī rīt.

No sacīkstes "trijniekos" spēkā stājas arī jauni noteikumi, proti, "Openkart" sacīkšu braucieniem pēc kvalifikācijas tiks pielaisti 40 labāko rezultātu īpašnieki. Taču, tie dalībnieki, kuriem vēl nav tik daudz pieredzes un meistarības, lai spētu iekļūt starp labākajiem tik atvērta Openkart B līga, kur pirmais no deviņiem posmiem notiks 9.jūlijā "Swedbank" kartodromā Kandavā.

Pēc aizvadītiem septiņiem posmiem "Openkart" čempionāta līderis ir Dāvis Tobiass, uz otro vietu ir pakāpies čempions Artūrs Eversons, bet trešais Zintis Grandbergs. Komandu ieskaitē vēl arvien vadībā "R&D" (Rūdolfs Bērziņš, Dace Grosberga un Daniels Mančinskis), bet debitantu ieskaitē Dāvis Tobiass. Sacensību sākums pulksten 19.00,. Vēl ir iespējams pieteikt savu dalību. Informācija openkart.net.

Informāciju sagatavoja:
Lauris Rozenvalds