Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Slakteris uzvar Latvijas čempionāta posmā

Jānis Pārums

Slakteris uzvar Latvijas čempionāta posmā
Uvis Slakteris

Sestdien Aizkrauklē Daugavā notika Latvijas atklātā čempionāta ūdens motosportā otrais posms, kurā F2 ātrumlaivu klasē visos trīs braucienos ātrākais bija Uvis Slakteris. Otrais Aizkrauklē bija Uģis Gross, bet trešais – Mārtiņš Bergholcs.

Kā atzina "Riga Powerboat Team"" komandas pilots Uvis Slakteris, tad "sacensības Aizkrauklē bija laba iespēja turpināt tehnikas uzlabošanas procesu, kas ietilpst sagatavošanās darbu grafikā nākamajā nedēļā gaidāmajām Eiropas kausa izcīņas pirmā posma sacensībām, kas notiks Somijā Ekenā."

"Komanda strādā pastiprinātā režīmā, darbs ir saliedēts un esmu pateicīgs ikvienam komandas dalībniekam par ieguldīto darbu un pašatdevi. Aizkrauklē notikušajā Latvijas čempionāta posmā startēju ar komandas īpašumā vecāko esošo Molgard laivu, kurai bija veikti tehniskie uzlabojumi, kas sacensību gaitā sevi pilnībā attaisnoja, un tas dod iespēju tālāk eksperimentēt," piebilda Slakteris.

"Riga Powerboat Team" komandai arī turpmākais sacensību grafiks būs saspringts – tātad jau nākamās nedēļas nogalē 4.-5.jūlijā Somijā Ekenā notiks Eiropas kausa izcīņas pirmais posms. Uvis Slakteris turpinās piedalīties pēc iespējas vairāk šis sezonas gaidāmajos F1 pasaules čempionāta posmos.

Informāciju sagatavoja:
Riga Powerboat Team

  +2 [+] [-]

, 2008-06-29 13:10, pirms 16 gadiem
vareeja jau pieraxtiit ka uvja teevs finansu ministrs atis slakteris veixmiigi apgaaza laivu un izpeldeejaas! jau otrais ministrs kursh pakluup