Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Bogdanovs uzzina pretiniekus "Grand Prix" kvalifikācijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bogdanovs uzzina pretiniekus "Grand Prix" kvalifikācijā
Maksims Bogdanovs
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Latvijas spīdvejists Maksims Bogdanovs uzzinājis savus pretiniekus gaidāmajās "Grand Prix" kvalifikācijas sacensībās 7. jūnijā, kas norisināsies Čehijas pilsētā Divišovā. Tajās piedalīsies arī Artjoms Laguta.

Maksims Bogdanovs 7. jūnijā dosies uz Čehiju, lai piedalītos 2010. gada "Grand Prix" seriāla kvalifikācijas sacensībās. Viegli mūsu spīdvejistam Divišovā neklāsies, jo pretī stāsies daudzi ļoti pazīstami braucēji. Lai kvalificētos pusfinālsacīkstēm, Maksimam jāiekļūst labāko sešu sportistu vidū.

Kopā ar Bogdanovu Čehijā brauks vairāki ļoti spēcīgi spīdvejisti - Lukašs Drimls, Pjotrs Protaševičs, Kenets Bjerre, Gžegožs Valašeks, Mads Korneliusons, Renats Gafurovs un citi pazīstami spīdvejisti. Bogdanovam klāsies grūti, bet iekļūt labāko sešiniekā nav nereāli. Šajā kvalifikācijas kārtā brauks arī vēl viens Latvijā ļoti pazīstams sportists - Artjoms Laguta.

Iekļūšana pusfinālā Bogdanovu tikai pavisam mazliet pietuvinās iekļūšanai 2010. gada "Grand Prix" pamatsacensībās, jo arī pusfinālā būs jācīnās par vietu finālā, bet finālā būs jātiek trīs labāko braucēju skaitā, kas būs ļoti grūti izdarāms.

Jāatzīmē, ka viens no pusfināliem 4. jūlijā tiks aizvadīts Daugavpils trekā, kurā līdzjutējiem būs iespēja vērot ļoti augstas klases sacīkstes.

Jau aprīlī kvalifikācijas kārtā piedalījās Kjasts Puodžuks, taču viņam starts nebija veiksmīgs, beigās tikai desmitā vieta, bet arī konkurence bija ļoti sīva. Nākamajā kārtā nespēja iekļūt arī tādi vīri kā Matejs Kušs un Nils Kristians Iversens.

2010. gada "Grand Prix" kvalifikācijas sacensības, Čehija

NumursSportistsValsts
1.Martin VaculikSlovākija
2.Simon SteadLielbritānija
3.Josef FrancČehija
4.Władimir DubininKrievija
5.Lukas DrymlČehija
6.Denis StojsSlovēnija
7.Maksims BogdanovsLatvija
8.Kenneth BjerreDānija
9.Hynek StichauerČehija
10.Artjoms LagutaKrievija
11.Mads KornelisussenDānija
12.Piotr ProtasiewiczPolija
13.Lubos TomicekČehija
14.Renat GafurowKrievija
15.Joonas KylmarkorpiSomija
16.Grzegorz WalasekPolija
17.Richard WolffČehija
18.Jan JarosSlovēnija

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

     [+] [-]

, 2009-05-29 17:10, pirms 15 gadiem
kapec Grigorijs Laguta nepiedalas ?

  +2 [+] [-]

, 2009-05-29 17:12, pirms 15 gadiem
Un kas ar Podžuku? Pēdējā laikā kaut kā nav dzirdēts par viņu nekas. Laguta, Laguta, Bogdanovs, dažreiz vēl Paura, bet par Kjastu nekā.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-29 17:32, pirms 15 gadiem
borson rakstīja: Un kas ar Podžuku? Pēdējā laikā kaut kā nav dzirdēts par viņu nekas. Laguta, Laguta, Bogdanovs, dažreiz vēl Paura, bet par Kjastu nekā.
Jau aprīlī kvalifikācijas kārtā piedalījās Kjasts Puodžuks, taču viņam starts nebija veiksmīgs, beigās tikai desmitā vieta, bet arī konkurence bija ļoti sīva. Nākamajā kārtā nespēja iekļūt arī tādi vīri kā Matejs Kušs un Nils Kristians Iversens.

     [+] [-]

, 2009-05-29 21:00, pirms 15 gadiem
Nauris Mackevičs rakstīja: Jau aprīlī kvalifikācijas kārtā piedalījās Kjasts Puodžuks, taču viņam starts nebija veiksmīgs, beigās tikai desmitā vieta, bet arī konkurence bija ļoti sīva. Nākamajā kārtā nespēja iekļūt arī tādi vīri kā Matejs Kušs un Nils Kristians Iversens.
Paldies.
Vnk agrāk runāja - tāds talants, tāds talants, a pēdējā laikā vispaŗ neko nebiju dzirdējis par viņu.

     [+] [-]

, 2009-06-03 10:33, pirms 15 gadiem
Veiksmi Bagdanam un Lagutai jaunakajam!!!