Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Atcelts F-1 ātrumlaivu Krievijas posms, Grosam nākošais starts Somijā

Atcelts F-1 ātrumlaivu Krievijas posms, Grosam nākošais starts Somijā
Uģis Gross un Gvido Kapelīni

Formula 1 ātrumlaivu pasaules čempionāta otrais posms, kam nākošajā nedēļā vajadzēja risināties Sanktpēterburgā, drošības apsvērumu dēļ pārcelts uz vēlāku laiku.

Krievijas GP izcīņa sākotnēji tika ieplānota kā otrais F-1 pasaules čempionāta posms un tam bija jānotiek jau 5. un 6. jūnijā, tomēr šajās dienās Sanktpēterburgā notiks arī Pasaules Graudkopības nozaru forums, līdz ar to pilsēta nav gatava vienlaicīgi nodrošināt nepieciešamo drošības līmeni abos augstā līmeņa sarīkojumos.

F-1 čempionāts ātrumlaivām atsāksies 12. un 13. jūnijā Lahti pilsētā Somijā, kur "Zepter" komandas sastāvā startēs arī Latvijas ātrumlaivu pilots Uģis Gross. Lai labāk sagatavotos sezonas otrajam pārbaudījumam, izlaisto posmu Gross kopā ar savu komandas biedru, deviņkārtējo pasaules čempionu Gvido Kapelīni, aizstās ar testa braucieniem Itālijā.

Iespējams, ka pirms došanās uz Somiju gan Grosu, gan daudzkārtējo čempionu Kapelīni varēs sastapt Jelgavā, kur tiek plānota īpaša preses konference.

Sezonas pirmajā posmā Portugālē pirmajā braucienā Uģis Gross izcīnīja sesto vietu, bet otrajā izstājās. Sezonas kopvērtējumā Grosa kontā ir pieci punkti un dalīta 12.vieta.

Izmantotie resursi:
jelgavnieki.lv

  -3 [+] [-]

, 2009-05-29 21:38, pirms 15 gadiem
Tas tikai Krievijā iespējams!

     [+] [-]

, 2009-05-29 22:28, pirms 15 gadiem
Kaut kas drausmīgs. Tip it kā viņi vismaz gadu iepriekš nezināja, ka šādi sarīkojumi pie viņiem paredzēti.