Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Bogdanovs pagarina līgumu ar "Lokomotīvi"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bogdanovs pagarina līgumu ar "Lokomotīvi"
Maksims Bogdanovs
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Labākais Latvijas spīdvejists Maksims Bogdanovs pagarinājis līgumu ar Daugavpils "Lokomotīvi", iepriecinot visus spīdveja līdzjutējus Latvijā. Tajā pašā laikā jaunais Andžejs Ļebedevs parakstījis līgumu Zviedrijā.

Pēc Polijas 1. spīdveja līgas sezonas beigām netrūka skeptiķu, kuri nekautrējās apgalvot, ka nākamsezon neredzēsim "Lokomotīves" rindās nevienu no trīs komandas balstiem - Grigoriju Lagutu, Artjomu Lagutu un Maksimu Bogdanovu. Ar visiem viņiem norisinās aktīvas sarunas par līgumu pagarināšanu. Kā pirmais savu parakstu uz līguma atstājis Maksims, kurš šogad kļuva par pirmo latvieti - pasaules junioru čempionāta laureātu.

Maksims pagarinājis līgumu uz vienu gadu. Tāpat viņš brauks arī Zviedrijas otrās līgas klubā "Masarna Avesta", kurā startējis arī līdz šim. Šajā pašā komandā brauks jaunais talants Andžejs Ļebedevs (16), ar kuru Latvijas spīdvejs nākotnē saista ļoti lielas cerības.

Jau tuvākajā laikā uzzināsim, vai "Loko" paliks brāļi Lagutas. Vecākais no viņiem, Grigorijs, diezgan droši paliks komandā (viņš drīzumā kļūs par tēvu), bet par Artjomu tik droši apgalvot nevar.

Izmantotie resursi:
SC "LOKOMOTIV"
:: НОВОСТИ