Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pasaules RX ''GCK'' komanda veic negaidītu pilota maiņu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Pasaules RX ''GCK'' komanda veic negaidītu pilota maiņu
Publicitātes foto

Pasaules rallijkrosa čempionāta (Pasaules RX) ''GC Kompetition'' RX komanda paziņojusi, ka tās sastāvā Džeroma Grožē-Janīna vietā atlikušajos Pasaules RX posmos startēs Liams Dorans.

Vispirms ar paziņojuma nāca klajā Džeroms Grožē-Janīns, kurš, nesniedzot plašākus komentārus, atklāja, ka pirms Francijas posma viņš pamet komandu.

''Neskatoties uz to, ka pēdējos gados ieguldīju smagu darbu, lai sagatavotu sevi kā profesionālu rallijkrosa braucēju, jāatzīst, ka ir nosacījumi, kas man liedz pabeigt RX sezonas otro pusi. Nevēlos uzskaitīt grūtības, ar kurām man kā privātajam braucējam bija jāsaskaras. Tas ir bēdīgi, ka nevaru turpināt startēt Pasaules RX līdz beigām,'' saka Džeroms Grožē-Janīns.

Šogad Janīns kopā ar komandas īpašnieku Gerlēnu Šišerī brauca ar Prodrive gatavotām ''Renault Megane RS RX Supercar'' automašīnām. Kopvērtējumā Janīns ar 47 punktiem ieņēma 11.vietu, kamēr Šišerī bija 13.

GCK komanda paziņoja, ka Janīna vietā startēs angļu braucējs Liams Dorans, kurš ir startējis 24 Pasaules RX posmos. Dorana līdz šim labākais rezultāts ir divas piektās vietas. ''Esmu patīkami satraukts atgriezties Pasaules RX ar GCK komandu. Tā man ir lieliska iespēja, tāpēc nevaru izteikt vārdos, cik laimīgs esmu,'' tā Liams Dorans.

Jāatzīmē, ka 2016.gada vasarā Dorans iekūlās pamatīgās nepatikšanās, pēc kurām viņš zaudēja licenci. Dorans ar savu kompāniju Norvēģijas autosporta sacensību Gatebil izvicināja dūres gan ar apsargiem, gan citiem pasākuma apmeklētājiem, tādējādi nokļūstot uz brīdi arī aiz restēm. Pēc šī incidenta viņa tā brīža “JRM Racing” komanda lauza līgumu, bet pats sportists uz 2017.gada sezonu zaudēja licenci.

Izmantotie resursi:
twitter.com/GCKRX
facebook.com

     [+] [-]

, 2018-08-28 19:53, pirms 6 gadiem
Mekl︍︍ējat p︍uisi!
E︍s es︍︍mu Lu︍na, e︍s e︍smu 2︍1, ja︍utrs, sla︍ids u︍n na︍v pie︍ticīg︍s v︍isp︍ār))
Fo︍to u︍n tālr︍uņa num︍urs anke︍︍tā >>︍> 18pop.tk