Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pēc uzvaras izcīnīšanas, atzīmējot savu panākumu, bojā iet Šveices motosportists

Pēc uzvaras izcīnīšanas, atzīmējot savu panākumu, bojā iet Šveices motosportists
Paskāls Grožāns (pa kreisi)
Foto: www.dubaiautodrome.com

Nepatīkama ziņa saņemta no Apvienotajiem Arābu Emirātiem (AAE), kur pēc uzvaras ''Sportsbike'' sacīkstēs bojā gāja Šveices motobraucējs Paskāls Grožāns.

39 gadus vecais Grožāns ''Sportsbike'' sacīkstēs izcīnīja pirmo vietu. Pēc finiša līnijas šķērsošanas viņš samazināja ātrumu, lai atzīmētu savu panākumu, taču tajā brīdī trešās vietas ieguvējs Tonijs Džordans ar gandrīz 200 km/h lielu ātrumu ieskrēja Grožāna motociklā. Abi sportisti nekavējoties tika nogādāti slimnīcā, taču glābt Grožāna dzīvību neizdevās, kamēr Džordans šobrīd atrodas smagā stāvoklī un cīnās par savu dzīvību.

""Dubai Autodrome" komanda un AAE motosporta savienība ir dziļi sarūgtināta par šo milzīgo zaudējumu. Izsakām visdziļāko līdzjūtību Grožāna ģimenei un draugiem," teikts oficiālajā paziņojumā. "Grožāns bija vairākkārtējs AAE čempions, kurš bija ļoti ievērojams visā motosporta savienībā. Tas ir liels zaudējums."

Grožjāns, AAE ''Sportbike'' 600cc klases čempions, nav vienīgais sportists, kurš gājis bojā Dubajas trasē. Šī gada aprīlī bojā gāja arī 29 gadus vecs beļģu sportists, kura mašīna aizdegās kvalifikācijas brauciena laikā.

Izmantotie resursi:
sports.espn.go.com