Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ceturtdien "Openkart" astotais posms

Jānis Celmiņš

Ar B līgas astoto posmu ceturtdien 29. oktobrī Sporta kompleksā "333" pēc neliela pārtraukuma turpināsies īres kartinga seriāla Openkart sezona. Atlikuši vairs tikai divi posmi, lai noskaidrotu pirmo B līgas čempionu.

Ļoti tuvu panākumam ir Artūrs Bonders, kuram ir 51 punkta pārsvars pār otrajā vietā esošo Ivaru Strenci. Trešais 19 punktus aiz Strenča ir Andris Orniņš, bet aiz viņa divu punktu attālumā Juris Pavlovičs un Raivo Stūrītis.

Šosezon septembra beigās „trijniekos” jau notika viens B līgas posms, kurā savu pirmo uzvaru izcīnīja Kristians Gozēns. Toreiz gan visas kārtis samaisīja neliels lietutiņš kvalifikācijas vidū, kura dēļ vairāki līderi palika tikai C finālā. Lietus iespējams arī šoriez, turklāt posms notiks vakarā pie mākslīgā apgaismojuma un pie visai zemām temperatūrām, kas sacensības padarīs par kārtīgu pārbaudījumu, bet uzvarētāja prognozēšanu praktiski neiespējamu.

Openkart B līgas sacensībās laipni gaidīts ir ikviens autosporta cienītājs, kuram ir vēlme sacensties ar citiem entuziastiem. Openkart ir finansiāli vispieejamākās autosporta sacensības pēc „arrive and drive” (ierodies un brauc) principa, iepriekšēja pieredze autosportā nav nepieciešama, turklāt nepastāv saikne starp rezultātu un ieguldīto naudu. Sacensības notiek ar drošiem speciāļi īrei paredzētiem gokartiem.

Dienaskārtība

18.00 ierašanās un reģistrācija
18.30 pirmā kvalifikācijas sesija
19.00 otrā kvalifikācijas sesija
19.30 finālbraucieni
Apmēram 21.00 apbalvošana

Dienaskārtībai ir tikai informatīvs raksturs, precīzi braucienu norises laiki var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita.

Informāciju sagatavoja:
Biedrība „Kartinga attīstības centrs”
Uldis Galdiņš