Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šovakar priekšpēdējais "Grand Prix"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Šovakar priekšpēdējais "Grand Prix"
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Šodien Itālijā tiks aizvadīts priekšpēdējais spīdveja "Grand Prix" sērijas posms. Pavisam maz, lai kļūtu par čempionu, pietrūkst dānim Nikijam Pedersenam.

Šī gada sezonā ir palikuši vairs tikai divi posmi, tādējādi, ļoti tuvu savam kārtējam čempiona titulam ir Nikijs Pdersens, kurš tuvāko sekotāju Džeisonu Krampu [uzvarēja Latvijas "Grand Prix" – aut.] apsteidz par 28 punktiem. Ja Pedersenam izdosies šovakar šo pārsvaru nosargāt, tad neapšaubāmi viņš kļūs par čempionu.

Sīva cīņa solās būt arī par pārējām vietām uz goda pjedestāla, jo neveiksmīgi pagājušo posmu aizvadījušā Krampa pārsvars pār Gregu Henkoku un Tomašu Holubu ir neliels. Domājams, ka tiesi poļu spīdvejists kļūs par galveno konkurentu Krampam, jo šosezon viņam ir padevušās vairākas lieliskas sacīkstes.

Tieši jau pieminēto sportisti būs galvenie favorīti uz uzvaru Itālijas posmā. Noteikti, ka par vietu finālā varētu pacīnīties arī citi sportisti – Hans Andersens, Lī Adamss, Andreass Junsons, Kriss Hariss, kā arī daudzi citi.

Kopvērtējuma tabula

VietaSportistsPunkti
1. N.Pedersens 155
2. Dž.Kramps 127
3. G.Henkoks 120
4. T.Holubs 118
5. H.Andersens 102
6. L.Adamss 98

Izmantotie resursi:
espeedway.pl