Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Uzvar Bušs, Patrikai atkal neveiksme

Juris Miņins
Juris Miņins

Uzvar Bušs, Patrikai atkal neveiksme
Kails Bušs
Foto: AP/Scanpix

Kails Bušs Ņūhempšīras ovālā izcīnīja savu sesto uzvaru šīssezonas "Nationwide Series" čempionātā, turpinot cīņu par čempiona titula aizsatāvēšanu, bet Daniku Patriku, kura atgriezās NASCAR pēc vairākiem IndyCar posmiem, atkal piemeklēja neveiksme un viņa sacīkstes beidza 30. vietā.

Pagājušās sezonas NASCAR "Nationwide Series" čempionam Kailam Bušam sacīkstes Ņūhempšīrā izvērsās vairāk nekā veiksmīgas. Satartējot no ceturtās pozīcijas, viņš prata izcīnīt savu sesto uzvaru šosezon, vadībā atrodoties 126 apļus. Jāpiebilst, ka ar šādu sniegumu viņš sasniedza jaunus rekordus un izvirzījās dalītā otrajā vietā karjeras laikā izcīnīto uzvaru ziņā (36, dalīta ar Kevinu Harviku), bet pirmajā – karjeras vadības apļu ziņā (Bušs karjeras laikā vadībā ir bijis 8118 apļus), par vienu apli apsteidzot līdzšinējo līderi Marku Martinu.

Otrajā vietā palika līdzšinējais seriāla kopvērtējuma līderis un posma pole position ieguvējs Breds Keslovskis, bet trešais palika Keslovska tuvākais sekotājs cīņā par čempiona titulu Karls Edvardss.
Savukārt šīssezonas visvairāk apspriestā "Nationwide Series" braucēja Danika Patrika finišēja 30. vietā. Sacīkstēs viņa devās no 25. starta pozīcijas, bet drīz vien pēc starta viņa saskrējās ar Morganu Šeferdu. Beigu beigās IndyCar pilote no posma uzvarētāja atpalika piecus apļus un finišu sasniedza kā 30. ātrākā, taču, neskatoties uz necilo vietu, tā Patrikai bija labākā visā viņas NASCAR karjerā.

Atgādināsim, ka šovakar, 20:00 pēc Latvijas laika, Ņūhempšīras trasē norisināsies arī "Sprint Cup" sacīkstes, kuras no pirmās pozīcijas sāks Kolumbiešu autobraucējs Huans Pablo Montoija.

"Nationwide Series" Ņūhempšīras posma rezultāti:

sports.espn.go.com: Nationwide Series Race Results, Nationwide Race...

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2010-06-27 14:27, pirms 14 gadiem
Patrikai jāsaprot, ka Nascar ir cits līmenis, kurā nevar ielekt un uzreiz braukt labā līmenī. Ja grib labus rezultātus, tad tikai un 100% jābrauc nascar te ir kontaktu cīņa, kas formulā praktiski izslēgts, tās tomēr ir salonmašīnas. Bet vienalga vēlu veiksmi un drosmi sevi apliecināt šajā seriālā!