Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pret "Start" ar Pauru un Považniju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pret "Start" ar Pauru un Považniju
Leonīds Paura šajā nedēļas nogalē gatavs pārsteigt
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Tikuši publicēti svētdien gaidāmās Polijas 1. spīdveja līgas sacīkstes starp Daugavpils "Lokomotīvi" un Gņežo "Start" dalībnieku sastāvi. Daugavpils kluba rindās pēc ilgāka pārtraukuma atgriezīsies Leonīds Paura un Romāns Považnijs, bet ārpus sastāva palikuši Vjačeslavs Giruckis un Jevgēņijs Karavackis.

Daugavpils "Lokomotīve" pēc knapās neizšķirta izvilkšanas savā trekā pret Žešuvas "Marma" nav zaudējusi izredzes pacīnīties par vietu Polijas Ekstralīgā, taču tam būs nepieciešams veiksmīgs starts izbraukuma sacīkstēs pret Gņežno "Start", kuras tiks aizvadītas jau šo svētdien.

Komandas galvenais treneris Nikolajs Kokins jau paziņojis "Loko" sastāvu svētdienas mačiem. Kā jau ierasti, ierindā būs Grigorijs un Artjoms Lagutas, Maksims Bogdanovs, Kjasts Puodžuks, kā arī Vadims Tarasenko, toties jauno Karavacka un Girucka vietas ieņems Romāns Považnijs un Leonīds Paura. Interesanti, ka abi brauks vienā pārī. Taisnības labad gan jāsaka, ka Paura diezin vai brauks daudz, jo viņa vietu pēc pirmo braucienu sērijas, visticamāk, ieņems Artjoms Laguta.

"Start" rindās startēs visi labākie komandas braucēji. Ierindā būs Miroslavs un Kšištofs Jabloņski, Matejs Ferjans, Adrians Gomuļskis, Mihals Ščepaņjaks (esot guvis savainojumu - sacīkstēs varētu nepiedalīties) un Kačpers Gomuļskis. Mājinieki jau zaudējuši izredzes pacīnīties par iekļūšanu Ekstralīgā, toties pie medaļām viņi vēl varētu tikt.

Šī nedēļas nogale kopumā mūsu komandas braucējiem būs piesātināta ar notikumiem. Daugavpils kluba braucēji startēs ne tikai Polijas 1. spīdveja līgā, bet arī Eiropas čempionāta pusfinālos. Latvijas godu aizstāvēs Kjasts Puodžuks, Leonīds Paura, kā arī Jevgēņijs Karavackis, bet Považnijs pārstāvēs Krieviju.

Pirmais no trīs pusfināliem jau aizvadīts, un tajā veiksmīgi nostartējuši tādi braucēji kā Matejs Žagars, Jurica Pavličs, Simons Kjelbasa un Sebastians Ulameks. Karavackis un Považnijs savu pusfinālu aizvadīs jau rīt Krievijas pilsētā Balakovo. Sākums plkst. 19:00. Diemžēl Karavacka izredzes tikt labāko pieciniekā ir ļoti minimālas. Starp Karavacka konkurentiem netrūks arī "Start" braucēju, kuri gan ļoti iespējams uz Krieviju nemaz nebrauks (startus Krievijā bieži vien boikotē Rietumvalstu spīdvejisti) - Matejs Ferjans, Mihals Ščepaņjaks, Adrians Gomuļskis. Galvenie favorīti uz triumfu būs Krievijas spīdvejisti kā Sergejs Darkins, Semjons Vlasovs, Renats Gafurovs, tas pats Považnijs, Deniss Gizatulins un citi. Žeņam Karavackim viegli noteikti neklāsies.

Sestdien savu pusfinālu Vācijas pilsētā Berghauptenā aizvadīs Puodžuks un Paura. Jāsaka, ka dalībnieku sastāvs nav no tiem spēcīgākajiem, tādēļ Puodžukam, kurš vairākas sezonas startējis Vācijas trekos, ir izredzes tikt līdz finālam. Starp galvenajiem konkurentiem būs ukrainis Andrejs Karpovs, vācietis Martins Smoļinskis, čehs Alešs Drimls, polis Slavomirs Musjelaks, kā arī ukrainis Aleksandrs Borodajs. Pārsteigt var arī vēl kāds no vāciešiem un čehiem, un, kas zina, varbūt arī mūsu pašu Leonīds Paura, kuram pirmais starta numurs. Sacīkstes sākums plkst. 21:15 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl
SC "LOKOMOTIV"
:: НОВОСТИ

  -1 [+] [-]

, 2010-08-26 14:59, pirms 14 gadiem
Būs cīņa

     [+] [-]

, 2010-08-26 15:01, pirms 14 gadiem
arayo rakstīja: Būs cīņa
Loģiski, ka būs

     [+] [-]

, 2010-08-27 00:50, pirms 14 gadiem
Jebal Paura vel sliktas par Povazhniju....