Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Egle/Jerums dodas uz Somiju

Egle/Jerums dodas uz Somiju
Aivja Egles un Mārtiņa Jeruma ekipāža

Lai saglabātu sportisko formu un gūtu augstvērtīgu pieredzi pirms pēdējā Latvijas Rallija Čempionāta posma, ''RAMI R-evolution Racing'' ekipāža Egle/Jerums (Mitsubishi EVO9 N4) 29.-30.augustā piedalīsies Somijas Rallija Čempionāta priekšpēdējā posmā - ''SM Uusikaupunkiralli 2008''.

"LMT" Latvijas autorallija čempionāts nonācis noslēguma fāzē – 4. un 5. oktobrī notiks seriāla pēdējais posms rallijs "Latvija 2008", kas būs viens no lieliskākajiem pēdējo gadu "LMT" Latvijas rallija čempionāta fināliem. Kāpēc lieliskākais? Tāpēc, ka pēc uzvaras rallijā ''Kurzeme 2008'' čempionāta vadībā nonākusi tieši Aivja Egles/Mārtiņa Jeruma (RAMI R-evolution Racing) ekipāža. Par punktu no viņiem atpaliek Jāņa Vorobjova/Gunta Ervalda (SEB Līzings Rallija komanda) ekipāža, bet par diviem – Anda Neikšāna/Pētera Dzirkala (LMT Rallija komanda) vienība.

Uz šo priekšpēdējo posmu ''SM Uusikaupunkiralli 2008'' pieteikušās 103 ekipāžas, no kurām septiņas brauks ar WRC un 22 ar N4 grupas automašīnām. Paredzams, ka konkurence būs ļoti sīva un posmā startēs vieni no ātrākajiem somu braucējiem.

Rallija ''SM Uusikaupunki 2008'' ceļu konfigurācija ir līdzīga kā rallija ''Rāzna'' ātrumposmi: tie ir, šauri, viltīgi, nepārredzami un tramplīniem bagāti ceļu posmi 83km garumā.

Aivis Egle: ''Esam priecīgi par to, ka mums ir tāda iespēja gūt braukšanas pieredzi kādā no Somija rallijiem. Mērķis, dodoties uz šo ralliju, mūsu ekipāžai viennozīmīgi ir treniņš. Rallijs gaidāms reizē grūts un interesants, jo visi posmi jāveic vienas dienas laikā. Protams, mums kā Latvijas pārstāvjiem šajā sacīkstē būs lietderīgi salīdzināt rezultātus un prasmes ar vietējiem rallija speciālistiem. Paldies mūsu atbalstītājiem par doto iespēju.''

"LMT" Latvijas čempionāta un kausa izcīņas kopvērtējums pirms 5. posma

N4

VietaEkipāžaKomandaPunkti
1. Aivis Egle/Mārtiņš JerumsRAMI R-evolution Racing29
2. Jānis Vorobjovs/Guntis ErvaldsSEB Līzings Rallija komanda28
3. Andis Neikšāns/Pēteris DzirkalsLMT Rallija komanda27
4. Māris Neikšāns/Gundars KreilisLMT Rallija komanda16
5. Mārtiņš Būčiņš/Renārs FrancisParex Līzings Rally Team13
6. Aldis Pīlēns/Miķelis MežaksERGO Rally Team10

Izmantotie resursi:
r-evolution.lv

  -1 [+] [-]

, 2008-08-26 12:06, pirms 16 gadiem
japierada, ka mes ESAM rallija lielvalsts!

     [+] [-]

, 2008-08-26 12:13, pirms 16 gadiem
Veiksmi

     [+] [-]

, 2008-08-26 15:54, pirms 16 gadiem
playthegame rakstīja: japierada, ka mes ESAM rallija lielvalsts!


Kāds rezultāts būs pietiekams, lai to pierādītu?

  -1 [+] [-]

, 2008-08-26 18:02, pirms 16 gadiem
noro rakstīja: Kāds rezultāts būs pietiekams, lai to pierādītu?

tiksana desmitnieka jau butu loti labi! nav jau jabut uzvarai lai paraditu ka esi labaks par citiem. piemeram viena no labakajam somu ekipazam pie mums pat uz podestu netiek. latviesi aizbrauc uz igaunijas posmu, pirmajos dopos kur nekad nav braukusi neviens no si rallija dalibniekiem, nu praktiski neitrala laukuma musejie ieliek visiem varenajiem igauniem. nevelti francu autosporta programa rada musu rallija apskatu, musu neiksans ieklust somijas rallija top6 kur piedalas praktiski visi labakie pasaules N4 piloti
varbut kartingos mes esam loti vaji, formulas nopietni piedalas tika tris latviesi, bet rallija mes esam eiropas ellite!