Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Jēkabsonam trešā vieta Igaunijas motošosejā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Jēkabsonam trešā vieta Igaunijas motošosejā
Māris Jēkabsons

Sestdien, 24. jūlijā, Igaunijā, Sāremā lidlaukā izveidotā trasē, notika Igaunijas čempionāta motošosejā otrais posms, kurā ar labām sekmēm startēja Latvijas motosportists Māris Jēkabsons, ''Superstock-600'' klasē iegūstot trešo vietu.

Sāremā pastāvīgas mtotrases nav, tā uz Igaunijas čempionāta posmu tika izveidota lidlaukā. Trases segums ļoti kvalitatīvs, bez bedrēm un ar ļoti labu saķeri. Tā kā sacīkšu konfigurācija tiek izveidota tikai pirms sacīkstēm, visi sportisti ir vienlīdzīgā situācijā, jo iespējas treniņiem visiem ir vienādas. Trases bija divus kilometrus gara.

Kvalifikācijā Māris ieguva trešo starta pozīciju un aizraujošā un notikumiem bagātā sacensībā spēja to nosargāt līdz pat finišam.

Ar prieku jāatzīmē, ka Jēkabsons nav vienīgais sportists uz pjedestāla - Ainars Štrobergs ''B-1200'' klasē arī ieguva trešo vietu ļoti sīvā konkurencē - uz starta bija 23 sportisti.

Nākamais Igaunijas čempionāta posms notiks 14. augustā, Pērnavā, pie tam tas vienlaikus būs arī Latvijas, Lietuvas un Baltijas čempionāta posms.

     [+] [-]

, 2010-07-26 22:11, pirms 14 gadiem
Tā turpināt!

     [+] [-]

, 2010-07-27 10:21, pirms 14 gadiem
Apsveicami! Jācer, ka Māris arī kādu Rīgas gonku nobrauks , ne tikai Durku !