Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Bērnu rallijs "Kurzeme" 2009" ir klāt

Andrejs Siliņš

Šogad „Bērnu Rallijs KURZEME” norisināsies jau sesto gadu. Pasākums lielākajās Kurzemes pilsētās - Liepājā, Talsos, Ventspilī, Kuldīgā un Saldū - visus šos gadus pulcē bērnus un jauniešus vecumā no 6 – 14 gadiem.

Sākoties skolēnu vasaras brīvlaikam, jaunos riteņbraucējus pievērš ceļu satiksmes noteikumu apguvei, atgādina, kas ir droša satiksme uz ielas, ļauj pierādīt savu veiklību riteņbraukšanā un radio vadāmo mašīnu modeļu vadīšanā, kā arī neizpaliek intereses veicināšana par aktīvu dzīvesveidu, autosportu, autoralliju vai vienkārši jauki kopā pavadītu laiku ar ģimeni, bet Latvijas sarkanais krusts, Saldus komiteja sniegs ieskatu pirmās palīdzības sniegšanā.

„Mārketinga projektu aģentūra Fortius” sadarbībā ar Ceļu Satiksmes Drošības Direkciju ir „Bērnu Rallijs KURZEME 2009” organizatori. Swedbank Līzings, jau trešo gadu pēc kārtas, ir sacensību atbalstītājs un katrās sacensībās Swedbank filiāļu darbinieki pasniedz īpašās balvas favorītiem – Swedbank Līzings simpātijām.

Šogad, kā ierasts, „Bērnu Rallijs” notiks arī Saldū – 27. jūnijā, plkst. 12.00 Kalnsētas parka estrādē. Dalībnieku reģistrācija 30 minūtes pirms pasākuma sākuma.

Kā jau katru gadu, arī šogad, sacensību garu uzturēs visiem zināmā un iemīļotā stāstu varone Pepija, kura ne tikai uzmundrinās sacensībās un dos startu dalībniekiem, bet arī vadīs apbalvošanas ceremoniju. Sacensībām nepieciešamo inventāru dalībniekiem nodrošina organizatori, taču dalībniekam ir iespēja startēt ar savu personīgo velosipēdu un aizsargķiveri.

Sacensību dalībnieki tiek vērtēti trīs vecuma grupās: 6 - 7 gadiem, 8 – 10 gadiem un 11 – 14 gadiem. Sacensībās tiek dota iespēja ņemt dalību arī jaunākiem bērniem par 6 gadiem, jo galvenais ir vēlme piedalīties. Sacensību dalībnieku skaits ir limitēts līdz 100.

„Bērnu rallijs KURZEME 2009” sacensību kalendārs:

27.jūnijā SALDUS plkst. 12.00 Kalnsētas parka estrādē;
28.jūnijā VENTSPILS plkst. 12.00 Bērnu pilsētiņa.

Katrā pilsētā, katras grupas pirmo trīs vietu ieguvējus aicinās uz superfinālu, kas notiks LIEPĀJĀ 3.jūlijā plkst. 12.00 Bērnu rotaļu laukumā – Jūrmalas parkā. Sacensības ir bez maksas, galvenais ir piedalīties „Bērnu Rallijā KURZEME 2009”, jo visus dalībniekus gaida balvas, liels piedzīvojums un jautrība ar Pepiju.

Informāciju sagatavoja
Andra Kauliņa
„Bērnu Rallijs Kurzeme 2009” preses sekretāres vietniece