Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

MX1 braucēji neiekļūst 20 labāko skaitā Nīderlandē

MX1 braucēji neiekļūst 20 labāko skaitā Nīderlandē
Ivo ŠteinbergsFoto: www.mxnewsfeed.com

Latvijas motosportisti Filips Kempelis un Ivo Šteinbergs šodien nespēja iekļūt 20 labāko braucēju vidū pasaules motokrosa čempionāta MX1 klasē ceturtajā posmā Nīderlandē.

Pirmajā braucienā Kempelis ierindojās 25. vietā, bet otrajā - 21. vietā, kas posmā viņam deva 24. pozīciju. Savukārt Šteinbergs braucienos palika attiecīgi 23. un 22. pozīcijā, kopvērtējumā paliekot tieši aiz Kempeļa - 25. vietā.

Aizvadītajos četros posmos šosezon Latvijas sportisti punktus vēl nav izcīnījuši. Nākamais posms norisināsies 10. maijā Portugālē.

Jau ziņojām, ka šodien MX2 klasē 16. vietu posmā un 13 punktus izcīnīja Matīss Karro.

Izmantotie resursi:
motocrossmx1.com

  +1 [+] [-]

, 2009-04-26 21:59, pirms 15 gadiem
Bēdīgi jau protams ir, ka pie braukšanas Latvijas bagātākajā MX komandā netiek Dāvis Līvs, kurš uz šo brīdi izskatās mūsu ātrākais MX1 braucējs. Taču labi vismaz, ka pašā MX1 apritē ir komanda no Latvijas.
Cerams ka līdz sezinas beigām Ivo un Filips tomēr spēs iebraukt ieskaites punktos un pacīnīties par iekļūšanu labāko divdesmitniekā.