Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" paraksta līgumu ar Krievijas čempionu

"Lokomotīve" paraksta līgumu ar Krievijas čempionu
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Daugavpils spīdveja klubs "Lokomotīve" parakstījis līgumu ar krievu spīdvejistu Romānu Považniju, kurš ir 2001. gada Krievijas čempions. Viņa kontā ir arī vairāki citi sasniegumi.

Līgums ar Považniju tika parakstīts šorīt, tādējādi Romāns kļuvis par "Lokomotīves" pirmo starpsezonas papildinājumu. Romāns Považnijs šajā sezonā pārstāvēja Polijas Ekstralīgas klubu Žežuvas "Marma", kas astoņu komandu konkurencē ieņēma septīto vietu, bet vietu Ekstralīgā nespēja saglabāt.

Považnijam iepriekšējā sezona nebija no tām veiksmīgākajām, jo viņš piedalījās tikai astoņās sacīkstēs, bet viņa rezultāti nebija no tiem labākajiem. Vidēji vienā braucienā viņš izcīnīja 1,235 punktus, bet vienās sacīkstēs 5,25 punktus. 2007. gadā krievu spīdvejists pārstāvēja Polijas 1. spīdveja līgas klubu Ribņikas "RKM", kur viņš kļuva par vienu no komandas līderiem (vidēji posmā 8,45 punkti).

Sportista biogrāfija ir pārpildīta ar dažāda veida sasniegumiem. Považnijs ir kļuvis par Krievijas čempionu gan jauniešu, gan junioru, gan arī pieaugušo čempionātos. Tāpat viņš ir piecas reizes kļuvis par Krievijas čempionu pāru sacīkstēs (pēdējo reizi 2007. gadā), tāpat viņš šogad izcīnīja bronzas medaļas pasaules pāru čempionātā. Romāns ir arī divkārtējs Eiropas klubu čempiona kausa ieguvējs "Mega-Lada" komandas sastāvā. Viņa kontā ir arī vairāki citi ievērības cienīgi sasniegumi.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv


, 2008-11-25 19:52, pirms 16 gadiem
tas labi!
, 2008-11-25 20:07, pirms 16 gadiem
loti labs braucejs,bus vert uz stadionu ajzet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: ACI Sport
6

Štolcermanis kļūst par "Euro 4" debitantu ieskaites vicečempionu

"Prema Racing" pilots Tomass Štolcermanis "Euro 4" čempionāta noslēguma posmā Moncas trasē trešajā braucienā pakāpās uz augšu par 15 pozīcijām, finišēja astotais un izcīnīja otro vietu sezonas debitantu kopvērtējumā. Šis viņam ir pirmais gads formulu braucēja karjerā.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: LaMSF
17

Reišulis, Pumpurs un Bidzāns izcīna Latvijai desmito vietu Nāciju motokrosā

Kārlis Alberts Reišulis savos braucienos guva divpadsmito un astoto vietu, kopā ar Mairi Pumpuru un Edvardu Bidzānu izcīnot Latvijas motokrosa komandai augsto desmito vietu šī gada Nāciju kausa izcīņas sacensībās. Pirmo reizi par uzvarētājiem kļuva Austrālijas sportisti.
Jēkabs Kubuliņš. Foto: LVN Photo

Kubuliņam augstā trešā vieta "YZ bLU cRU" motokrosa Eiropas superfinālā

Kamēr vieni braucēji Lielbritānijā cīnās Nāciju motokrosā, turpat "Matterley Basin" trasē vairāki latviešu sportisti aizvadījuši "Yamaha" rūpnīcas īstenotās programmas "YZ bLU cRU" FIM Eiropas kausa superfinālu. Jēkabs Kubuliņš finišēja trešajā vietā YZ125 klasē.