Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Slakteris startēs pasaules čempionātā

Slakteris startēs pasaules čempionātā
Uvis Slakteris

Šajā nedēļas nogalē Katarā sāksies F1 ātrumlaivu pasaules čempionāts, kura pirmajos posmos startēs arī Latvijas ūdens motosportists - Eiropas Kausa izcīņas sudraba medaļnieks un F2000 ātrumlaivu pasaules čempionāta bronzas medaļnieks Uvis Slakteris.

"Riga Powerboat Team" F2000 ātrumlaivu pilotu Uvi Slakteri savā komandā "F1 Team Sweden" uzaicinājis piedalīties divkārtējais F2000 pasaules čempions zviedrs Jonass Andersons un mūsu pilots, kurš ir viens no ātrākajiem "Molgard" laivu pilotiem, F1 pasaules čempionātā būs vienīgais, kurš brauks tieši ar "Molgard" laivu. "Riga Powerboat Team" pilotam Uvim Slakterim tas būs liels izaicinājums, jo viņš eksperimentālā sistēmā testēs "Molgard" laivas konstrukcijas uzbūvi un uzreiz bez iepriekšējas paplašinātas treniņu sesijas startēs F1 pasaules čempionāta pirmajā posmā.

Kā izteicies pats Latvijas braucējs, "tad šī sezona būs ļoti spraiga un tajā ir vairāki pamatuzdevumi. Pirmkārt, veiksmīgi jānostartē F2000 ātrumlaivu pasaules čempionātā, otrkārt – veiksmīgi jāiekļaujas F1 pasaules čempionāta sacensību aprisē un jāaizvada noteikto sacensību skaits, lai iegūtu patstāvīgu F1 pilota licenci."

Jāpiebilst, ka, lai iegūtu patstāvīgo F1 ātrumlaivu pilota licenci, pilotam pirmās desmit sacensības ir speciāls pārbaudes laiks, ko vērtē speciāla komisija, kas seko līdzi pilota darbībai, lai tiek ievērti sacensību pamatnoteikumi, lai nav agresīva braukšana.

Informāciju sagatavoja:
"Riga Powerboat Team" komanda

  +1 [+] [-]

, 2008-03-25 08:56, pirms 17 gadiem
Slakteris pie F-1 ticis tagad gaidam Šlegelmilhu

  +1 [+] [-]

, 2008-03-25 09:20, pirms 17 gadiem
Ar finanšu ministrijas atbalstu?

  +1 [+] [-]

, 2008-03-25 10:06, pirms 17 gadiem
visu cienu Uvim bet nevar salidfzinat F-1 uz udens un uz 4triem riteniem..lidz sauzemes F-1 ir daudz daudz grutaks un garaks cels ejams..viena iemesla del..tur grozas lotie liela nauda..un neviens negrib parakstities ekspermentiem

  -1 [+] [-]

, 2008-03-25 10:59, pirms 17 gadiem
Lai veicas! Bet pirmais jau no pašmāju pilotiem, cik atceros, bija pagājušo gadu Uģis Gross, tā kā vairs tā nekāda sensācija nav.alīdzināt F- 1uz ūdens ar auto Formulu 1 gan laikam nekorekti.

  -1 [+] [-]

, 2008-03-25 12:08, pirms 17 gadiem
rainmaker rakstīja: visu cienu Uvim bet nevar salidfzinat F-1 uz udens un uz 4triem riteniem..lidz sauzemes F-1 ir daudz daudz grutaks un garaks cels ejams..viena iemesla del..tur grozas lotie liela nauda..un neviens negrib parakstities ekspermentiem

tas ir tikai tāds stereotips, ka F-1 uz ūdens ir mazāka konkurence kā uz sauzzemes, naudas neapgrozās tik lielas, bet šis sporta veids īpaši populārs ir dienvideiropā un tur konkurence ir pat nežēlīgāka kā formulās.

     [+] [-]

, 2008-03-27 11:12, pirms 17 gadiem
Jā šitais uzrakstīts fantastiski ( citāts) : Jāpiebilst, ka, lai iegūtu patstāvīgo F1 ātrumlaivu pilota licenci, pilotam pirmās desmit sacensības ir speciāls pārbaudes laiks, ko vērtē speciāla komisija, kas seko līdzi pilota darbībai, lai tiek ievērti sacensību pamatnoteikumi, lai nav agresīva braukšana

Kaut ko līdzīgu var dažkārt vienā radio dzirdēt.... Murgs.