Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Zināms Polijas 1. spīdveja līgas kalendārs

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Zināms Polijas 1. spīdveja līgas kalendārs
Viens no "Lokomotīves" līderiem Maksims Bogdanovs
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Kļuvis zināms Polijas 1. spīdveja līgas sacensību kalendārs. Latvijas pārstāve Daugavpils "Lokomotīve" 2009. gada sezonu uzsāks 5. aprīlī, savā trekā tiekoties ar Grudzjoncas "GTZ".

Atgādināsim, ka "Lokomotīve" tikai pagājušajā sezonā debitēja Polijas 1. spīdveja līgā, ierindojoties piektajā vietā astoņu komandu konkurencē. Šogad jau pirmā sacīkste būs jāaizvada pret pagājušās sezonas vienu no galvenajām konkurentēm - "GTZ", kas iepriekšējā sezonā ieņēma septīto vietu.

Arī šogad Polijas 1. spīdveja līgā startēs astoņas komandas, tādēļ arī šoreiz komandas sākumā aizvadīs divas sacīkstes pret katru no komandām, bet tad komandas tiks sadalītas divās grupās, kurās būs pa četrām vienībām.

Tāpat ir vērts pieminēt, ka ir uzsākta Daugavpils treka modernizēšana. Galvenais jaunums ir tāds, ka vecie treka borti tiks nomainīti pret jauniem, kā arī tas, ka tiks veikti pārveidojumi arī paša treka segumā, padarot to daudz slīpāku.

2009. gada sezonas 1.apļa kalendārs

DatumsSacīkste
05.04Lokomotīve - GTZ
13.04Unia - Lokomotīve
19.04PSZ - Lokomotīve
03.05Stal - Lokomotīve
10.05Start - Lokomotīve
31.05Lokomotīve - RKM
11.06KM - Lokomotīve

Saistītais raksts:

"Lokomotīve" turpina pastiprināties

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv