Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Vorobjovs: "Nākamreiz braukšu ar savu mašīnu, nevis īrētu"

Vorobjovs: "Nākamreiz braukšu ar savu mašīnu, nevis īrētu"
Jānis Vorobjovs/Reinis Pozņaks rallijā
"Černovci – 600" brauca ar jaunu auto
Foto: www.project-t3.kiev.ua

Pēc nedēļas nogalē Ukrainas rallija čempionāta piektajā posmā "Černovci – 600" izcīnītās trešās vietas, Jānis Vorobjovs atzina, ka ir neapmierināts ar izcīnīto rezultātu, kā arī to, ka nākamajā reizē, ja viņš startēs Ukrainā, viņš brauks ar savu mašīnu.

Jau ziņojām, ka Vorobjovs/Pozņaks šo ralliju aizvadīja ''Tsunami Rally Team'' komandas sastāvā, kur trasē devās ar īrētu "Mitsubishi Lancer EVO 9" automašīnu. Lai arī sākumā neizdevās uzrādīt konkurētspējīgus rezultātus, beigās Vorobjovs/Pozņaks piešāvās un finišā uzrādīja trešo vietu.

"Uz Ukrainu devos, lai palīdzētu ''Tsunami Rally Team'' komandai," iesāk Vorobjovs. "Rezultāts varēja būt daudz labāks, ja pastāvīgi nebūtu tehniskas problēmas gan ar automašīnu, gan ar tās apkalpošanu. Mašīnu, kuru īrējām, man jau nepatika no pirmā testu brauciena. Nepietiekams turbīnas spiediens, neveiksmīgi uzstādīts aizmugurējais diferenciālis. Tas, kas darījās sestdienas servisa parkā – man bija šoks. Kā vieni un tie paši mehāniķi Protasova mašīnai ātrumkārbu var nomainīt 25 minūtēs, bet manai netiek galā pat ar 45 minūtēm?"

"Atsevišķa tēma ir riepas. Pirms pilsētas superspeciālā ātrumposma manai mašīnai uzlika cietā sastāva riepas. Tās līdz startam nespēja uzsilt. Pat dodoties uz startu, mēģināju tās uzsildīt, taču nesanāca. Sacensību laikā skatītājiem noteikti patika tas, ka bremzēju ļoti vēlu, taču es vēlējos, lai riepām būtu atbilstoša temperatūra. Labprāt uz Ukrainu atbrauktu vēlreiz, taču tikai ar savu mašīnu, nevis ar īrētu. Pēc tam jau varētu turpināt mūsu sarunu."

Izantotie resursi:
epidemia.com

     [+] [-]

, 2008-10-24 21:52, pirms 16 gadiem
Izskatās Vorobjovam nebūtu konkurentu Ukrainā ja būtu viss ok ar auto..!!

     [+] [-]

, 2008-10-25 19:18, pirms 16 gadiem
Paskatīsimies ko ar Neikšānu iesāks tagad ukrainā un ko Velsā parādīs.. mēļo, ka vecais stūrmanis uzmetis...