Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Smiltenes autokrosam negaidīti piesakās lietuvieši ar pilnpiedziņas ''VW Golf IV''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Smiltenes autokrosam negaidīti piesakās lietuvieši ar pilnpiedziņas ''VW Golf IV''
Foto: Autocross.lv

Lai gan Open 4500 klases kausā Smiltenes posmam bija pieteicies vienīgi Jānis Veģeris, kas nozīmētu klases cīņas pašatcelšanos, ceturtdiena nesusi interesantu pavērsienu – pieteikušies divi lietuvieši ar pilnpiedziņas VW Golf IV automašīnām.

Pieteiktie sportisti ir Latvijā šogad jau pāris reižu redzētais Egidijs Kirdeiķis un viņa kluba biedrs Pauļus Šņuks. Abi šogad startē Lietuvas čempionātā, septiņu dalībnieku konkurencē šobrīd ieņemot, attiecīgi, trešo un sesto pozīciju. Egidijs šogad ziemā startēja Mūsas LAF Krosa komisijas kausa izcīņas posmā, gūstot otro vietu, arī pagājušajā svētdienā Jelgavā notikušajā rallijkrosā Kirdeiķis guva otro pozīciju.

Šāds sastāvs – minimāls, bet potenciāli baudāms – izglābj Open 4500 klasi no cīņas atcelšanas Smiltenē. Tiesa, vai būs papildinājumi no mūsu puses, pašlaik nav zināms. Noskaidrots, ka startēt noteikti nevarēs Armands Plūme, kas šogad bijis labs sparinga partneris Veģerim.

Papildinājums arī D12 smago automašīnu klasē: cīņai pieteicies Andris Jurciņš, kurš, par spīti kavētajam pieteikumam, varētu būt viens no galvenajiem favorītiem cīņā par uzvaru. Smago automašīnu klašu sastāvs kopumā ir ļoti cienījams.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv