Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Madonā notiks neparasta formāta kartinga sacīkstes

Juris Grīns
Juris Grīns

Madonā notiks neparasta formāta kartinga sacīkstes
Foto: Mārtiņš Jankovskis

5. līdz 6. augustā Madonā norisināsies "Rotax Max Micro", "Mini" un "Junior" kartinga Baltijas festivāls. Pasākuma programmā iekļauta arī retro klase.

Nekādu "Rotax" izaicinājuma kausu, nekādu "Grand Finals" biļešu, nekādu kopvērtējumu - tikai vienas sacensības, kurās izšķirsies viss, ar savdabīgu sacensību formātu un ļoti vērtīgu balvu fondu.

Paralēli tam arī veco spēkratu kopā sanākšana un sacensību braucienu retro klasē.

Sacensību pamatdoma attīstīt bērnu un jauniešu sportu, uzsākt tradīciju, ka katru gadu ir vienas šāda veida sacensības, kurās nav intrigu par kopvērtējumu, bet notiek aizraujošas, sportiskas cīņas spēcīgā konkurencē par vērtīgām balvām.

Sacensību diena saplānota ļoti intensīva, ar daudziem braucieniem - kvalifikācijas brauciens, kā ierasts, kam seko divi priekšbraucieni, pēc tam divi fināla braucieni un dienu noslēgsim ar superfināla braucienu, kurā tad arī noskaidrosim sacensību uzvarētājus.

Balvu fonds "MicroMax", "MiniMax" un "Junior" klasēs:

1. vieta - jauns "Rotax" dzinējs
2. vieta - "MyChron" borta dators
3. vieta - jauns riepu komplekts

Sacensību nolikumu un dienas plānu meklēt "laf.lv" vai "prokart.lv" mājaslapās.

Skatītājiem ieeja bez maksas.

Izmantotie resursi:
Sākums / Prokart - kartinga sacensību seriāls