Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šlēgelmilhs: "Komanda ir apmierināta ar manu sniegumu, ko nevar teikt par Tungu"

Šlēgelmilhs: "Komanda ir apmierināta ar manu sniegumu, ko nevar teikt par Tungu"
Haralds Šlēgelmilhs

Latvijas autosportists Haralds Šlēgelmilhs šogad piedalījās Āzijas GP2 čempionātā, kur sezonas piecās sacīkstēs izcīnīja trīs punktus, kas kopvērtējumā viņam deva 17.pozīciju. Portālā 333.lv sportists atskatās uz šo aizvadīto sezonu.

Šlēgelmilhs šo sezonu varēja startēt ''Formula Master'' testos, taču viņš priekšroku deva Āzijas GP2 čempionātam, par ko arī nenožēlo. "Manuprāt, startēt šajā čempionātā bija ļoti pareizi. Ieguvu ļoti lielu pieredzi spēcīgā konkurencē un domāju, ka šis čempionāts bijā kā ļoti laba skola ''F-Master'' čempionātam,'' iesāk Šlēgelmilhs. "Tas, ka trīs reizes nefinišēju, daļēji bija arī komandas vainas dēļ, kā arī pietrūka veiksmes."

Tāpat arī jāatzīmē, ka Šlēgelmilham sezonas laikā vairākas reizes sanāca dažādi incidenti ar komandas biedru, par ko mūsu sportists ir ļoti neapmierināts. "Tungs man vairakkārt sezonas laikā patraucēja kvalifikācijā, kā arī divas reizes sacīkstes laikā gandrīz izsita no trases. Protams, esmu ļoti neapmierināts par šiem incidentiem un arī komanda bija ļoti neapmierināta ar viņa izgājieniem. Ja Malaizijā viņš nebūtu ieskrējis man formulas sānos, tad svētdien mēs abi startētu no pirmās rindas."

Ja runājam par manu braukšanu šīs sezonas posmos, tad jāatzīmē, ka man trūka pieredzes. "Vājā puse viennozīmīgi bija pieredzes trūkums. GP2 formula ir pavisam savādāka nekā F-3, un arī sacensības formāts bija savādāks. Tikai 30 minūtes treniņi pirms katras sacīkstes, pitstopi un daudz garāka sacīkste.

''Ja runājam par visu kopā, tad ar sezonu neesmu apmierināts. Domāju, ka labi bija tas, ka gandrīz vienmēr biju priekšā savam daudz pieredzējušajam komandas biedram Tungam, kurš jau ir aizvadījis pilnu GP2 sezonu. Kļūdas bija vairākas, lai gan tās vairāk bija saistītas ar neveiksmīgām situācijām. Arī komanda ļoti labi saprot, ka sliktais rezultāts ir vienkārši sliktu apstākļu sakritība: avārijas, tehniskas problēmas u.c. Komanda ir apmierināta ar manu sniegumu, ko nevar teikt par Tungu.''

Uz jautājumu, kā Šlēgelmilhs domā nostartēt ''Master'' sērijā, pilots atbildēja, ka uz šiem seriālu posmiem raugās ar lielu optimismu. " Domāju, ka sanāks cīnīties par Top 3."

Izmantotie resursi:
333.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: msz_no_sirds

  +1 [+] [-]

, 2008-04-24 07:27, pirms 16 gadiem
turies Hari
starpcitu tas Tungs reiz sēdies vai vajadzēja sēsties pie BMW F1 stūres!

patīkami, ka F-masters visas sacensības tiešraidē redzēsim eurosport kanālā.
tas, kurš kļūs par F-masters čempionu varēs testēt Honda F-1 formulu!!!!!

kādas F-1 komandas testpilots viņš buš, tas nu ir droši

     [+] [-]

, 2008-04-24 08:34, pirms 16 gadiem
playthegame rakstīja: turies Hari
starpcitu tas Tungs reiz sēdies vai vajadzēja sēsties pie BMW F1 stūres!

patīkami, ka F-masters visas sacensības tiešraidē redzēsim eurosport kanālā.
tas, kurš kļūs par F-masters čempionu varēs testēt Honda F-1 formulu!!!!!

kādas F-1 komandas testpilots viņš buš, tas nu ir droši


Super, kad/kur ir pirmais posms?

     [+] [-]

, 2008-04-24 09:00, pirms 16 gadiem
Malacis čalis!!! Runā reāli un par tēmu, pats atzīs ka varēja labāk, tas tikai liecina par nopietnu attieksmi pret darbu. Jauni panākumi un F1 neizpaliks!!!!

     [+] [-]

, 2008-04-24 09:01, pirms 16 gadiem
lai veicas turpmāk!!!

     [+] [-]

, 2008-04-24 09:25, pirms 16 gadiem
Konkurences izjūta puisim mazliet saasināta. Bet, ja tas labumu dod sacīkstēs, tad viss kārtībā. Lai veicas arī turpmāk, jo rezultāti Harim labi.

     [+] [-]

, 2008-04-24 10:08, pirms 16 gadiem
pirmais F-master posms 17-18 maijs

     [+] [-]

, 2008-04-24 14:24, pirms 16 gadiem
Ļaunais Tungs - Megatrons!!!