Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" turpina pastiprināties

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" turpina pastiprināties
Kristians Hefenbroks

Daugavpils spīdveja komanda "Lokomotīve" turpina pastiprināt savu sastāvu, parakstot līgumus ar vairākiem spīdvejistiem. Komandai pievienosies arī Vācijas čempions Kristians Hefenbroks.

Kristians Hefenbroks pagājušajā sezonā pārstāvēja spēcīgo Bidgoščas "Polonia" spīdveja komandu, bet nespēja tajā nostabilizēties, aizvadot tās rindās tikai trīs sacīkstes, kaut arī viņa sasniegtie rezultāti nebija nemaz tik slikti. Līgums ar 23 gadus veco vācu spīdvejistu noslēgts uz vienu sezonu.

Hefenbroks ir viens no labākajiem Vācijas spīdvejistiem, kurš 2006. gadā kļuva par Vācijas čempionu. Tāpat viņš divas reizes ir kļuvis arī par U-21 čempionu. Savas karjeras laikā viņš ir pārstāvējis dažādus Lielbritānijas, Vācijas, Zviedrijas, kā arī Polijas spīdveja klubus.

2007. gada sezonā Kristians diezgan veiksmīgi startēja Vācijas "Grand Prix" posmā, uzvarot vienā no braucieniem. Sportists ir izcīnījis arī vairākus citus individuālos titulus, tai skaitā arī trešo vietu Eiropas čempionātā, bet pēdējos gados viņam nav gājis tik labi.

Līgumus ar "Lokomotīvi" pagarinājuši arī Andrejs Koroļovs un Vjačeslavs Giruckis. Atgādināsim, ka Daugavpils komanda tāpat jau parakstījusi līgumu ar 2001. gada Krievijas spīdveja čempionu Romānu Považniju.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

  +1 [+] [-]

, 2008-12-24 00:10, pirms 15 gadiem
Cerams ka finanses pietiks...tad jau ar uzvaras sagaidīsim

     [+] [-]

, 2008-12-24 09:10, pirms 15 gadiem
ar pasietibu gajdu jaunu cezonu.labs pirkums lokomotiaj noteijkti