Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Openkart" čempions Laipnieks uzvar "Joker Karting Challenge" pirmajā posmā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Openkart" čempions Laipnieks uzvar "Joker Karting Challenge" pirmajā posmā
Foto: Openkart.lv

"XL Rīga" kartinga namā ar pirmo posmu uzsākta īres kartingu seriāla "Joker Karting Challenge" sezona jeb, precīzāk, starpsezona. Jau šodien risināsies otrais posms.

Vieglas sacīkstes, kur katrs var atrast savu iemeslu piedalīties. Vieni krāj SWS "Sprint Cup" uzvaras, citi uztur sevi formā, lai izšautu "Openkart" sezonas sākumā, vēl citi, lai vienkārši satiktos domubiedru pulkā, un vēl citi, lai šajā pulkā ienāktu.

Pirmajā posmā uzvara Andrejam Laipniekam - nav brīnums, tomēr septiņkārtējs "Openkart" čempions. Otrais Andris Lielgalvis, bet trešais Ruslans Dzenis. Fantastiski apļu laiki, fantastiski taktiskie risinājumi, sevišķi cīņā par B fināla uzvaru starp Edgaru Lielgalvi un Mārtiņu Spīķi. Patīkami, ka piedalās ne tikai regulārie openkartisti, bet arī jauni braucēji un arī tādi, kas kādu laiku nebija braukuši.

Šodien , 23. novembrī, notiks "Joker Karting Challenge" otrais posms.

1. posma rezultāti: openkart.lv
Kopvērtējums: openkart.lv
- amatieru kartinga sacensības

Plašāka informācija par "Joker Karting Challenge": openkart.lv
: Ceturtdien sākam Joker Karting...

Izmantotie resursi:
www.openkart.lv