Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Stoners: "Tas ir neticami"

"Ducati" komandas braucējs Keisijs Stoners pēc šodienas sacensībām, kurās viņš jau priekšlaicīgi nodrošināja sev titulu, atzina, ka viņš nav cerējis to izcīnīt šajā Japānas posmā.

"Pašlaik tas ir vienkārši neticami. Es domāju, ka nav vairs līdzīgu sajūtu, kādas valda tagad manī. Es laikam tikai rīt tikai sapratīšu, kas ir noticis," saka smaidošais Stoners.

21 gadus vecais sportists, kuram šī ir tikai otrā sezona prestižajā MotoGP klasē, ir kļuvis par otro jaunāko pasaules čempionu motošosejas prestižākās klases vēsturē.

"Sacensības iesāku diezgan labi, bet tad manas riepas sāka bojāt pašas sevi. Tad man komanda lika doties boksos, kur es samainīju motociklus. Izbraucot ārā no boksiem es jutu, ka ir problēma ar stūres iekārtu, tāpēc nolēmu nedaudz samazināt ātrumu."

"Pēc tam tehniskas problēmas radās Rossi. Mēs tiešām šodien necerējām, ka izdosies izcīnīt šo titulu. Tas viss notika tik ātri. Es tiešām nedomāju, ka šodien kļūšu par pasaules čempionu."

"Ir ļoti daudz cilvēku, kuriem man ir jāsaka liels paldies. Gribu pateikties saviem vecākiem, kuri mani ir atbalstījuši visas manas karjeras laikā, savai sievai, kura pavada mani uz visām sacensībām, un visiem pārējiem, kuri man palīdzēja. Gribu pateikt lielu paldies visiem tiem, kuri man visas karjeras laikā ir palīdzējuši – beidzot mēs to esam izdarījuši," saka apmierinātais Stoners.

Izmantotie resursi:
www.crash.net
Foto: AP

     [+] [-]

, 2007-09-23 20:22, pirms 17 gadiem
malacis!un komanda arī labi pastrādājusi!!!

     [+] [-]

, 2007-09-26 15:56, pirms 17 gadiem
taa viņš ir......