Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Lorenco lauzis divus pēdas kaulus

Lorenco lauzis divus pēdas kaulus
Horhe Lorenco
Foto: AFP

Spāņu pilots Horhe Lorenco pēc ASV lielajā balvā piedzīvotā smagā kritiena ir lauzis divus pēdas kaulus, un nu desmit dienas sportists būs spiests pavadīt ar iepģipsētu kāju.

Jau ziņojām, ka ASV lielajā balvā uzvaru izcīnīja itālis Valentino Rosi, kurš kopvērtējumā savu pārsvaru pār austrālieti Keisiju Stouneru ir palielinājis līdz 25 punktiem. Jau pirmajos līkumos Horhe Lorenco, cīnoties par labāku pozīciju, krita un salauza divus pēdas kaulus.

Sākotnēji tika paziņots, ka ''Yamaha'' braucējs ir salauzis trešo, ceturto un piekto kaulu, taču pēc rūpīgākas apskates tika konstatēts, ka lauzti tikai divi kauli. Tagad Lorenco būs spiests desmit dienas pārvietoties ar ģipsi, bet pēc tam uzsāks savu atveseļošanos procesu. Sportists plāno, ka viņš varētu trasē atgriezties jau Čehijas lielajā balvā.

''Man ir gan sāpīgi, gan lielas dusmas, jo šis kritiens ir apturējis manu progresu. Man ir ģipsis uz kreisās pēdas, taču tik un tā man ir grūti pārvietoties, jo arī labā kāja pēc tā kritiena sāp, taču par laimi tā kāja nav ievainota. Par laimi man ir laiks, lai atveseļotos, neskatoties uz to, ka tagad mums ir brīvdienas.''

Horhe Lorenco kritiens

Izmantotie resursi:
autosport.com
youtube.com

     [+] [-]

, 2008-07-23 01:54, pirms 16 gadiem
Žēl pilotu

     [+] [-]

, 2008-07-23 07:48, pirms 16 gadiem
Žel,jo džeks tik cerīgi iesāka sezonu!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-23 08:42, pirms 16 gadiem
tiešām liels talants, sezonu sāka ideāli, bet še tev vairāki kritieni un traumas!

     [+] [-]

, 2008-07-23 11:56, pirms 16 gadiem
Vinjam vienkārši neveicas, šosezon vinjsh vairāk par visiem laikam ir kritis