Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Rīt "Openkart" otrais posms "GoPlanet" kartinga trasē

Jānis Celmiņš

Rīt "Openkart" otrais posms "GoPlanet" kartinga trasē
Foto: www.goplanet.lv

Otrdien, 24. februārī, "GoPlanet indoor" kartinga trasē notiks "Openkart" 2009. gada sezonas otrais no 17 posmiem. Paredzams, ka sacīkstēs piedalīsies apmēram 30 dalībnieki. Pašlaik rekordskaits dalībnieku fiksēts "Swedbank" kartodromā Kandavā pērn notikušajam 12. posmā – 33 dalībnieki.

Dalībnieku vidū solās būt arī GoPlanet rekordists Jurijs Višņakovs, kurš arī ir galvenais favorīts uz uzvaru rītdien. Viņa noskaņojumu vēl vairāk uzlaboja pagājušajā nedēļā veiktais sev piederoša rekorda labojums. Višņakovs pagaidām GoPlanet Openkart sacīsktēs tā arī vēl nav pārspēts, visās trijās 2008.gada sacīkstēs šajā trasē izcīnītas uzvaras turklāt visas ar hetrik (uzvara, pole position un ātrākais aplis). Tomēr tas vēl nebūt nenozīmē, ka uzvara Jurijam jau garantēta.

Trasē atgriezīsies arī pērnā gada čempions Arturs Eversons, būs vēl citi indoor meistari, kā arī iespējams visai kupls būs arī „lielo” kartingistu pulks.

Šī būs 12. Openkart sacīkste GoPlanet. 2007.gadā notika astoņi posmi, pērn 3. Četras uzvaras izcīnījis ir Rūdolfs Bērziņš, pa trijā pirmās sezonas čempions Augars Valukevics un Višņakovs, viena uzvara Zinta Grandberga kontā.

Sacensību sākums 20.00. Vēl ir iespējams pieteikt savu dalību sacensībām. Informācija - openkart.net.

Openkart ir lielākās amatieru īres kartinga sacensības Latvijā, kas notiek kopš 2007.gada. Tā ir demokrātiskākā un pieejamākā autosporta sacensību forma. Sacensībās var piedalīties ikviens, kurš sasniedzis 15 gadu vecumu, nav nepieciešama praktiski nekāda iepriekšēja pieredze. Sacensības notiek ar īres kartiem, ko piedāvā Latvijas un Baltijas kartinga trases un halles. Sacensības rīko biedrība Kartinga attīstības centrs.

Informāciju sagatavoja:
Biedrība "Kartinga attīstības centrs"

  -3 [+] [-]

, 2009-02-23 13:24, pirms 16 gadiem
Es pats tur braukāju!