Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Brāļi Lagutas pieveic Sajfutdinovu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Brāļi Lagutas pieveic Sajfutdinovu
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Vakar sākās Krievijas atklātais spīdveja čempionāts. Uz starta vienlaicīgi stājās uzreiz trīs Daugavpils "Lokomotīve" pārstāvji - brāļi Lagutas, kā arī Romāns Považnijs. Brāļu pārstāvētais "Vostok" izrādījās pārāks par Považniju un Emilu Sajfutdinovu - 45:44.

Pirmās Krievijas atklātā spīdveja čempionāta sacensības Balakovo starp "Vostok" un "Turbina" komandām nelika skatītājiem vilties, jo cīņa ritēja līdz pat pašam pēdējam braucienam. Ļoti veiksmīgi un lietderīgi "Vostok" komandas sastāvā brauca Grigorijs Laguta, bet "Turbina" rindās pirmajos braucienos par līderi kļuva Romāns Považnijs.

11. braucienā Grigorijam radās iespēja sacensties ar Emilu Sajfutdinovu, kurš šosezon ticis pie uzvaras pat vienā no "Grand Prix" posmiem. Labāks šajā braucienā bija Grigorijs. Sacensību uzvarētāju liktenis izšķīrās pēdējā braucienā, kurā pārliecinoši labāki bija "Vostok", beigās izcīnot uzvaru ar 45:44.

Grigorijs Laguta kļuva par vienu no savas komandas līderiem, tiekot pie 14 punktiem. Artjoms Laguta guva 4 punktus, bet Romāns Považnijs "Turbina" izcēlās ar deviņiem punktiem.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv