Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Parex Līzings Rally Team" startēs "Põlva Rally 2008"

Jānis Pārums

"Parex Līzings Rally Team" startēs "Põlva Rally 2008"
"Parex Līzings Rally Team" komandas
braucējs Mārtiņš Būčiņš
Foto: Mārtiņš Jankovskis

Pēc ziņu saņemšanas par rallija posma atcelšanu Lietuvā, "Parex Līzings Rally Team" pieteikušies startam Igaunijas čempionāta rallija posmā "Põlva Rally 2008".

„Izskatās, ka līdz Talsu rallijam maijā vairs nekādas sacensības Latvijas čempionātā nebūs, tā kā jāizmanto izdevība patestēt mašīnu un „paspēlēt igauņiem uz nerviem”. Pie kam igauņu kolēģi, kas bija atbraukuši uz Sarmu apgalvoja, ka pie viņiem esot sniegs un īsta ziema, tā kā šīm sacīkstēm vajadzētu būt interesantām,” par gaidāmajām sacensībām stāsta Ivars Caune.

Uz īstu ziemas rallija posmu Igaunijā cer arī Mārtiņš Būčiņs un Renārs Francis, kuri ir salabojuši mašīnas turbīnas defektu, kuras dēļ ekipāža izstājās rallijā Gulbenē, jau ceturtdienas vakarā ekipāža dosies uz Igauniju. „Protams, žēl, ka nenotiek viens Latvijas Rallija čempionāta posms, un nav iespēja cīnīties par punktiem. Lietuvai bijām jau pilnībā sagatavojušies, un šī posma atcelšana ir vilšanās, bet nu, ja sniega nav, tad no sacensībām nav nekāda prieka ne braucējiem, ne skatītājiem,” Mārtiņš Būčiņš.

Pagājušajā nedēļas nogalē Gulbenē norisinājās „LMT Latvijas rallija čempionāta” pirmais posms rallijs „ Sarma 2008”.

Ivars Caune/Vladimirs Barinovs ierindojās 4.vietā N4 klasē. Trešā posma sākumā Mārtiņa Būčiņa/Renāra Franča ekipāža atradās 3.vietā, no 1.vietas atpaliekot mazāk nekā 5 sekundes. Diemžēl turbīnas defekta dēļ Būčiņš bija spiests izstāties pēc 3. posma.

Caune pēc sacensībām atzina, ka cīņa esot bijusi saspringta: „Mēs gan tā rezervēti un mierīgi sākām. Mašīna ir jauna un vajadzēja to izmēģināt. Domāju, ka priekš pirmā posma rezultāti ir pietiekoši labi, Nedaudz iegāza tas, ka pārsitām riteni un 9 km braucām ar vibrējošu riteni.”

Informāciju sagatavoja:
Parex Līzings Rally Team

     [+] [-]

, 2008-02-21 13:54, pirms 17 gadiem
diez kads LAF galvas stumejiem nav domajis par latvijas un igaunijas ralija kopigiem posmiem? butu vairak dalibnieki, robezas tagad ir vala, domaju ka labakie musu brauceji varetu daudzmaz cinities ar igauniem uz sarmas raliju bija loti daudz igauni pie viniem brauc vairaki musejie taka ka mums sito laipnibu izradisanu vienkarsi metamies kopa

     [+] [-]

, 2008-02-21 14:37, pirms 17 gadiem
nu ja kaa BBL taa vareetu buut BRC buutu jauki.

     [+] [-]

, 2008-02-21 19:42, pirms 17 gadiem
to:playthegame

Bljin, vareetu domaat, ka visi lohi, tikai tu vieniigais gudrais... Lieta taada un apstaaklji sekojoshi, ka estiem mees nafig neintereseejam - na predmet, organizeet kopiigus posmus. Tjipa, vinji rallija lielvalsts, somi pie vinjiem brauc un kas tik tur veel ne. Bet tanii pashaa laikaa... Peedeejos gados, cik nu igaunji pie mums ir atbraukushi, visi ir diezgan smagi aplauzushies. Ko nevareetu teikt par Latvijas ekipaazhu startiem Igaunijaa... Savukaart leishi lauztin lauzhaas ar mums draudzeeties

     [+] [-]

, 2008-02-21 20:48, pirms 17 gadiem
sindrom .. tu nu gan nikns bet tev taisnība par visiem 100% .. vel kas.. ja tas džeks būtu kaut nedaudz uz tu ar ralliju nevisis tikai censtos būt gudrs.. tad viņš zinātu cik ir optimālais ekipāžu skaits lai rallijs varētu notikt dinamiski un kvalitatīvi.. ceļa kvalitāte.. laiks.. lieta tāda nu aizbrauc vecais playthegame uz kādu igauņu posmu un paskaties vai tur ir iespējams pielikt klāt vel 70 ekipāžas .. kapēc atteikt somiem un saviem jaunajiem talantiem.. ir jau ok arī latvieši tur brauc .. bet nejau visi tad būtu par daudz un kāds apvainotos kas saņemtu atteikumu un nevarētu cīnīties par punktiem piemēram A+..