Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Toruņas "Unibax" triumfē Polijas Ekstralīgā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Toruņas "Unibax" triumfē Polijas Ekstralīgā
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Par Polijas spīdveja Ekstralīgas čempioniem kļuvuši Toruņas "Unibax" spīdvejisti, kas divu sacīkšu summā pieveica "Unia" spīdvejistus – 92:88.

Jau iepriekš ziņojām, ka Toruņas spīdvejisti pirmajā finālsacīkstē izbraukumā uzvarēja "Unia" spīdvejistus ar 49:41, sperot platu soli pretī čempionu titulam. Vakar vakarā "Unibax" sāka ļoti veiksmīgi, sasniedzot pat sešu punktu pārsvaru, taču sanākušajiem 16 tūkstošiem skatītāju bija iespēja redzēt fantastistiku galotni.

"Unia" atguvās un jau pēc devītā brauciena izvirzījās vadībā, taču visa čempionāta kulminācija tika sasniegta pēc 14. brauciena, jo viesi bija ieguvuši astoņu punktu pārsvaru, kas nozīmēja, ka summā jau ir neizšķirts. Pēdējā braucienā Toruņas spīdvejisti, pateicoties Hampela un Adamsa pūlēm, tomēr uzvarēja ar 5:1, iegūstot čempionu titulu!

Labākais "Unibax" spīdvejistiem bija Hampels, kuram 11 punkti, desmit izcīnīja Adamss, bet deviņus Pavličs. Zaudētājiem labākais bija Holders ar 15 punktiem.

Trešo vietu izcīnīja "ZKZ" spīdvejisti, kuri bez medaļām atstāja regulārā čempionāta uzvarētājus Čestohovas spīdvejistus.

Vietu Ekstralīgā izcīnīja Gdaņskas "Lotos", kas play-off sacīkstēs uzvarēja Rzežovas "Marma" spīdvejistus.

Izmantotie resursi:
espeedway.pl

     [+] [-]

, 2008-10-24 14:02, pirms 16 gadiem
labi..labi..