Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Nitišs: " Man ar komandu priekšā liels darbs, lai atklātu problēmas cēloni"

Nitišs: " Man ar komandu priekšā liels darbs, lai atklātu problēmas cēloni"
Reinis Nitišs
Foto: Rallycross RX

Spānijas pilsētā Barselonā šodien noslēdzās Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta (Pasaules RX) desmitais posms. Pēc četrām kvalifikācijas kārtām jēkabpilietis Reinis Nitišs prestižākajā pilnpiedziņas Supercar klasē ierindojās starp divpadsmit ātrākajiem braucējiem un iekļuva sacensību pusfinālā. Nitišs pusfināla finišu sasniedza sestais, sacensību kopvērtējumā ierindojoties desmitajā vietā. Nitišs Spānijā izcīnīja 11 punktus un šobrīd Pasaules RX kopvērtējumā ierindojas septītajā vietā.

Sacensību otrās dienas laikā Reinis Nitišs startēja divās kvalifikācijas kārtās, kurās 42 dalībnieku konkurencē uzrādīja 17. un 10. ātrāko laiku, kas četru kvalifikācijas kārtu kopsummā bija pietiekami, lai ierindotos 7. vietā un kvalificētos pusfinālam, kurā iekļuva 12 ātrākie sacensību dalībnieki.

“Sacensību svarīgākajā braucienā – pusfinālā – man padevās labs starts un ieguvu izdevīgu pozīciju, lai cīnītos par vietu finālā. Diemžēl, pirmā apļa laikā automašīna zaudēja ātrumu, un ar šādiem apļa laikiem iekļūt finālā nebija iespējams. Man ar komandu šobrīd priekšā liels darbs, analizējot tehniskos datus, automašīnu un manu braukšanu, lai atklātu šīs problēmas cēloni. Šobrīd ir nepadarīta darba sajūta, jo kvalifikācijas kārtu laikā spējām uzrādīt konkurētspējīgus apļa laikus un cīnīties par augstākajām vietām,'' saka Reinis Nitišs.

''Vēlos uzslavēt Barselonas posma rīkotājus, kuri savā debijas reizē bija sagatavojuši lielisku trasi, kura bija tehniski sarežģīta braucējiem un vienlīdz aizraujoša skatītājiem, lai visi izbaudītu īstenas rallijkrosa sacensības un gūt pozitīvas emocijas! Uz tikšanos Turcijā, Stambulā, kur pēc divām nedēļām brauksim vēl vienā Formula 1 trasē, kurā nu izveidots arī rallijkrosam atbilstošs aplis!” tā Nitišs.

Nākamais posms no 2. līdz 4. oktobrim norisināsies Turcijā, Stambulā.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts

     [+] [-]

, 2015-09-20 23:59, pirms 9 gadiem
Pagājušā sezona bija izcila, bet lai sasniegtu vēl vairāk, ir jāstrādā vēl smagāk-tas nozīmē, vēl vairāk nekā pagājušajā sezonā. Zinot letiņu krampi, ir jābūt!

     [+] [-]

, 2015-09-21 03:37, pirms 9 gadiem
Reti kuram viss iet kā pa sviestu. Tehnika savās disciplīnās ievieš savas korekcijas... Galvenais - turpināt strādāt, meklēt, atrast un novērst problēmu cēloņus. Tad būs arī panākumi!