Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Neikšāns: "Par igauņu braucējiem esam galvastiesu pārāki"

Neikšāns: "Par igauņu braucējiem esam galvastiesu pārāki"
Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals
Foto: www.recce.pri.ee

Pēc ''Louna-Eesti ralli'' rallijā kopvērtējumā izcīnītās septītās vietas, ''Latvijas Mobilā telefona rallija komandas'' ekipāžas pilots Andis Neikšāns sarunā ar eSports.lv atzina, ka ar Igaunijas rallijā izcīnīto rezultātu ir pilnībā apmierināts.

Jau ziņojām, ka šajā rallijā uzvaru izcīnīja ''Citroen'' komandas braucējs Urmo Āva, kurš par gandrīz divām minūtēm apsteidza savu komandas biedru Konrādu Rautenbahu. Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals šajā rallijā izcīnīja septīto vietu absolūtajā kopvērtējumā, bet savā klasē palika piektie.

''Nu, pirmajā dienā mūsu rezultāti bija ļoti labi, jo jāņem vērā fakts, ka šie ātrumposmi bija pilnīgi jauni gan priekš mums, gan priekš igauņu braucējiem,'' iesāk Andis Neikšāns. ''Šeit arī pierādījās, ka svešos ceļos mēs par viņiem esam galvastiesu pārāki. Otrās dienas ātrumposmi bija jau braukti, jo, piemēram, igauņu pilots Murakas šos ceļus pirmo reizi veica jau 1983. gadā. Viņš jau šos ceļus praktiski no galvas zina. Šie ceļi bija daudz, daudz sarežģītāki par Kurzemes rallija Vecpils dopu. Mums nebija pa spēkam izbraukt šos dopus ar tādu ātrumu, ar kādu brauca viņš.''

Uz jautājumu, vai Andis finišā varēja uzrādīt labāku rezultātu, pilots atbildēja, ka varēja finišēt par dažām pozīcijām augstāk. ''Nu, šī mums bija vairāk kā treniņsacensība. Piemēram, mēs šo ralliju braucām ar Māra mašīnu, kas man bija nedaudz nepierasta. Sākumā nācās pat nedaudz pierast pie viņas. Arī riepas nelikām jaunas, bet gan izmantojām lietotās. Tā kā noteikti bija iespēja tam, ka varējām uzrādīt labāku rezultātu.''

Uz jautājumu, ko komandas ekipāža darīs pirms Somijas rallija, Neikšāns zināja teikt, ka vairs nekas būtisks nav ieplānots viņu treniņprocesā. ''Nu laiks jau vairs nav palicis daudz – tikai viena nedēļa. Jau nākamo pirmdien braucam uz Somiju. Otrdien un trešdien pierakstam trasi, un ceturtdien jau sākam gonku.''

Plašāku interviju ar Neikšānu par viņa gaitām autosportā, par mīļākajiem rallijiem, par to, ko viņš cer sagaidīt no Somijas rallija, varēsiet lasīt pēc vienas nedēļas, īsi pirms Somijas WRC rallija.

1 2 37 komentāri

  -3 [+] [-]

, 2008-07-20 21:34, pirms 16 gadiem
Hmm , kā var teikt , ka ir galvastiesu pārāki , ja paliek piektie savā klasē ? Lai vai kā , novēlu progresēt tikpat strauji kā līdz šim !

  +2 [+] [-]

, 2008-07-20 21:37, pirms 16 gadiem
laikam ciparus nepazīst, ka šādi saka interesanti - tipa baigais attaisnojums, ka esti brauc šo trasi jau kopš 1983. gada! riepas vecas utt!
es esmu čempiņš ja neskaita to to un to! smiekli nāk!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-20 21:37, pirms 16 gadiem
silverstar rakstīja: Hmm , kā var teikt , ka ir galvastiesu pārāki , ja paliek piektie savā klasē ? Lai vai kā , novēlu progresēt tikpat strauji kā līdz šim !

Ar galvastiesu pārāki šeit tika domāts tas, ka svešā, jaunā trasē mūsējie bija ātrāki..kā atgriežas vecajās trasēs, kur Murakas jau sāka braukt (1983.gadā) tad, kad Neikšāns vēl nebija piedzimis (piedzima viņš 1985)..ir bikiņ atšķirība, ne

     [+] [-]

, 2008-07-20 21:39, pirms 16 gadiem
spēcīgi gan teikts...
Lai gan ātrie ikauņi pie mums nebrauc daļēji tā paša iemesla dēļ- vietējiem sportistiem jau sen savi ceļi 100reizes izslīpēti...

  -6 [+] [-]

, 2008-07-20 21:41, pirms 16 gadiem
Mārtiņš Jankovskis rakstīja: Ar galvastiesu pārāki šeit tika domāts tas, ka svešā, jaunā trasē mūsējie bija ātrāki..kā atgriežas vecajās trasēs, kur Murakas jau sāka braukt (1983.gadā) tad, kad Neikšāns vēl nebija piedzimis (piedzima viņš 1985)..ir bikiņ atšķirība, ne


nez kapēc Gulbis neattaisnojas ar to ka uz zālāja ir azivadījis 5 reiz mazāk maču nekā Nadals! un tād upiemēru ir daudz!

cik man zināms, tad rezultātu nosaka pēc tabulas , nevis pēc tā ar kādām riepām braukts, kurā gadā kurš dzimis vai braucis cik gadus trasē! tad davaj esam pasaules čepji rallijā ja teiksim par atlases kritēriju ņem to ka esi dzimis 1985. gadā esi no latvijas un uzvārds ir Neikšāns!
smiekli nāk!

     [+] [-]

, 2008-07-20 21:42, pirms 16 gadiem
silverstar rakstīja: Hmm , kā var teikt , ka ir galvastiesu pārāki , ja paliek piektie savā klasē ? Lai vai kā , novēlu progresēt tikpat strauji kā līdz šim !

Taa var teikt, ja lasot interviju arii uztver to kas pateikts, nevis tikai truli burto!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-20 21:46, pirms 16 gadiem
Līdz igauņu braucējiem vēl galvastiesa jāaug. Tas pats Urmo Aava, viņam ir tikai pāris punkti wrc ieskaitē, tomēr viņš šinī rallijā bija vairākas minūtes ātrāks. Vēlu sekmes Somijas rallijā, sekosim līdz!

     [+] [-]

, 2008-07-20 21:51, pirms 16 gadiem
vf rakstīja: Līdz igauņu braucējiem vēl galvastiesa jāaug. Tas pats Urmo Aava, viņam ir tikai pāris punkti wrc ieskaitē, tomēr viņš šinī rallijā bija vairākas minūtes ātrāks. Vēlu sekmes Somijas rallijā, sekosim līdz!

ienāca prātā paziņojums no Neikšāna pēc Somijas rallija
gronholms te savā laikā brauca jau kopš 1995. gada
loebs kopš 2000 kura tur! es esmu galvas tiesu pārāks par citiem
ā jā riepas ar bija vecas

  +2 [+] [-]

, 2008-07-20 21:54, pirms 16 gadiem
vf rakstīja: Līdz igauņu braucējiem vēl galvastiesa jāaug. Tas pats Urmo Aava, viņam ir tikai pāris punkti wrc ieskaitē, tomēr viņš šinī rallijā bija vairākas minūtes ātrāks. Vēlu sekmes Somijas rallijā, sekosim līdz!

Urmo Aava šajā rallijā tiešām izskatījās galvas tiesu pārāks par savu komandas biedru. Domāju, ka dažos atlikušajos wrc posmos viņš vēl parādīs ne tikai uzvaras atsevišķos dopos...

  -3 [+] [-]

, 2008-07-20 21:58, pirms 16 gadiem
Duraks naturals... pasauc fāteru palīgā noslēguma vakariņās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-20 22:08, pirms 16 gadiem
edgarito rakstīja: "pablo" laikam smadzenes vinam atsita pa daudz!

Tu jau buusi naakamais kuram taas smadzenes atsitiis

  +2 [+] [-]

, 2008-07-20 22:20, pirms 16 gadiem
NUu.. Tas teikums tiiri no konteksta izrauts!! pamatiigs fuu autoram!!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-20 22:25, pirms 16 gadiem
Idiņi - apskataties rezultātus pirmās dienas.
SS - 1
Andis aprada ar mašīnu jo tā nav viņa. Kā viņš pats teica , mašīnas vadamība ir sliktāka , bet jauda lielāka , ko arī parādija dati uz portatīvā.
SS - 2
Ar mašīnu jau daudz maz bija aprasts ,bet veljoprojām startā mira nost , tātad kautkas nebija ar starta iekārtu kartībā, bet tik un tā trešais laiks kopvērtējumā , apsteidzot Vorobjovu (4.kopv. dopā) par 3.5 sekundēm.
SS - 3
Arī nobrauca kā trešais kopvertējumā ar gandrīz vienādiem laikiem ar Vorobjovu 3 un 4 kopvertējumā.

Es uzskatu ka virsraksts šim rakstam ir tāds kādam vajadzētu būt, jo igauņi latvijā nevar tikt pat 10niekā, bet jaunos dopos latvieši parāda ka ir galvas tiesu parāki par igauņiem , ne tikai Neikšāns , bet arī Vorobjovs.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-20 22:27, pirms 16 gadiem
saciaj-2 rakstīja: Urmo Aava šajā rallijā tiešām izskatījās galvas tiesu pārāks par savu komandas biedru. Domāju, ka dažos atlikušajos wrc posmos viņš vēl parādīs ne tikai uzvaras atsevišķos dopos...

Ar Urmo Aavu nevajag salīdzināt. Viņš jau apmēram 10 gadus atpakaļ novinēja Kurzemi (kaut gan ar WRC, bet tik un tā) un pierādīja, ka ir galavastiesu pārāks par visiem baltiešiem (izņemot M.Martinu protams). Ja runājam par pārējiem, tad ir ļoti līdzīgi - izšķir tikai nianses...

  +1 [+] [-]

, 2008-07-20 22:34, pirms 16 gadiem
audris rakstīja: Taa var teikt, ja lasot interviju arii uztver to kas pateikts, nevis tikai truli burto!

Ja Tu esi tik gudrs burtotājs , paskaidro man , pēc kādiem kritērijiem Neikšāns izvērtē to , ka viņš ir galvastiesu pārāks par visiem murakiem ???
Cik noprotu , Tu esi cilvēks-enciklopēdija , tāpēc gribētu dzirdēt tavu komentāru par WRC ātrumposmiem . Kāpēc tajos uzvar Lēbs,Gronholms,Sulbergs utt , nevis mājinieki , kuri ar ciet acīm iziet tās trases ?
Nevajag domāt , ka neapzinos savas trases priekšrocības , bet apgalvot , ka esi galvastiesu pārāks...uz kāda pamata???

     [+] [-]

, 2008-07-20 22:42, pirms 16 gadiem
Neiespringstot uz sīkumiem, pamats varētu būt Chillout domu gājiens.

  -1 [+] [-]

, 2008-07-20 23:13, pirms 16 gadiem
kastanis rakstīja: nez kapēc Gulbis neattaisnojas ar to ka uz zālāja ir azivadījis 5 reiz mazāk maču nekā Nadals! un tād upiemēru ir daudz!

cik man zināms, tad rezultātu nosaka pēc tabulas , nevis pēc tā ar kādām riepām braukts, kurā gadā kurš dzimis vai braucis cik gadus trasē! tad davaj esam pasaules čepji rallijā ja teiksim par atlases kritēriju ņem to ka esi dzimis 1985. gadā esi no latvijas un uzvārds ir Neikšāns!
smiekli nāk!

komentē labāk mutenes nevis ralliju ... neviens te neattaisnojas.. vnk izstāsta situāciju..
ko tu nesaprati vārdā "treniņsacensība.. "

  +1 [+] [-]

, 2008-07-20 23:19, pirms 16 gadiem
Jaa, jaa, chilout jau runaa par pirmaas dienas dopiem, kas bij mats mataa kaa Latvijaa, neekaa biistama, divnieki un vieninieki tik, un protams krstojumi!!

Vot otraa diena bij Iista Igaunija, un tur vieniigais kursh speeja kaut ko dariit ir Vorobjovs!!! Aaa jaa un Jaanim pirmajaa dienaa kaut kaads antilags esot saluuzis, taapeec ne visai labi gaaja!!!

Ganjau Andis otrajaa dienaa arii nemaz neriskeeja, kaa to dariija Jaanis, bet nu Jananis pieraadija, ka ir speejiigs arii pa tim drausmu otraas dienas celjiem uz pilnu klappi braukt!!! Bet nu ja Andis shitaa somijaa brauks, tad nekas spiidosh nesanaaks!!

     [+] [-]

, 2008-07-20 23:35, pirms 16 gadiem
chankers rakstīja: Ar Urmo Aavu nevajag salīdzināt. Viņš jau apmēram 10 gadus atpakaļ novinēja Kurzemi (kaut gan ar WRC, bet tik un tā) un pierādīja, ka ir galavastiesu pārāks par visiem baltiešiem (izņemot M.Martinu protams). Ja runājam par pārējiem, tad ir ļoti līdzīgi - izšķir tikai nianses...

lai tikai netēlotu gudru varbīt arī pateiksi kad Āva ir vinnējis Krzemes ralli... pirms 10 gadiem ka tik ne ar.. varbūt divas reizes..

     [+] [-]

, 2008-07-20 23:37, pirms 16 gadiem
chankers rakstīja: Ar Urmo Aavu nevajag salīdzināt. Viņš jau apmēram 10 gadus atpakaļ novinēja Kurzemi (kaut gan ar WRC, bet tik un tā) un pierādīja, ka ir galavastiesu pārāks par visiem baltiešiem (izņemot M.Martinu protams). Ja runājam par pārējiem, tad ir ļoti līdzīgi - izšķir tikai nianses...

Salīdzināts bija ar komandas biedru. Ar citiem nebūtu zolīdi salīdzināt...

  +1 [+] [-]

, 2008-07-20 23:38, pirms 16 gadiem
Nuu... varbuut nedaudz par skalju teikts, bet uz to pusi aizvien vairaak velk. Apskatieties peedeejo 2 sezonu rezultaatus Igaunijas rallijos N4 grupaa. Shkjiet tikai 1-2 no tiem, kuros ir piedaliijushies latvieshi, vinji nav tikushi pirmajaa 6-niekaa, un tikai taapeec (shajos gadiijumos), ka tehnika ir noklaajusies. Cik igaunji ir bijushi pie mums, Ceesis shogad un paagjushogad, tas pats Muraks ir daaaaaudz taalaak liidz muusu liideriem nekaa mees no vinju liideriem braucot Igaunijaa. Un te ir veel viens faktors... Esat redzeejushi, dzirdeeushi, pamaniijushi, ka igaunji (tieshi N4 grupa!) brauc kaut kur aarpus Igaunijas? Ljoti minimaali, pasaku priekshaa. Toties Latvijas N4 regulaari brauc Igaunijaa (Vorobjovs, Egle), mums ir bijis posms Lietuvaa (kur vieteejie tika smagi izkapleeti!), Vorobjovs shogad ir braucis Krievijaa, Neikshaani Ukrainaa, Lietuvaa... Tas viss sumeejaas un rezultaatu mees redzeejaam shaa raljlja 1.dienaa.

A par WRC posmiem... Ja kas Solbergs gadus 2, ja ne vairaak, neko nav vineejis Bet, ja jaatbild, tad taapeec, ka vieteejiem nekad nebuus taada tehnika kaada ir Citroen, Ford, Subaru ruupniicu komandaam, vieteejiem nebuus taadas vispaareejaas pieredzes un "nakata" kaads ir sho komandu pilotiem un nekaada trases zinaashana tur neko neatsveers.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-21 01:01, pirms 16 gadiem
sindroms rakstīja: Nuu... varbuut nedaudz par skalju teikts, bet uz to pusi aizvien vairaak velk. Apskatieties peedeejo 2 sezonu rezultaatus Igaunijas rallijos N4 grupaa. Shkjiet tikai 1-2 no tiem, kuros ir piedaliijushies latvieshi, vinji nav tikushi pirmajaa 6-niekaa, un tikai taapeec (shajos gadiijumos), ka tehnika ir noklaajusies. Cik igaunji ir bijushi pie mums, Ceesis shogad un paagjushogad, tas pats Muraks ir daaaaaudz taalaak liidz muusu liideriem nekaa mees no vinju liideriem braucot Igaunijaa. Un te ir veel viens faktors... Esat redzeejushi, dzirdeeushi, pamaniijushi, ka igaunji (tieshi N4 grupa!) brauc kaut kur aarpus Igaunijas? Ljoti minimaali, pasaku priekshaa. Toties Latvijas N4 regulaari brauc Igaunijaa (Vorobjovs, Egle), mums ir bijis posms Lietuvaa (kur vieteejie tika smagi izkapleeti!), Vorobjovs shogad ir braucis Krievijaa, Neikshaani Ukrainaa, Lietuvaa... Tas viss sumeejaas un rezultaatu mees redzeejaam shaa raljlja 1.dienaa.

A par WRC posmiem... Ja kas Solbergs gadus 2, ja ne vairaak, neko nav vineejis Bet, ja jaatbild, tad taapeec, ka vieteejiem nekad nebuus taada tehnika kaada ir Citroen, Ford, Subaru ruupniicu komandaam, vieteejiem nebuus taadas vispaareejaas pieredzes un "nakata" kaads ir sho komandu pilotiem un nekaada trases zinaashana tur neko neatsveers.

Kā Tu varētu komentēt to , ka pirms desmit gadiem Caune/Šimkus Lielbritaanijas WRC ar N4 autiņu pilnīgi svešā trasē vienā ātrumposmā uzrādīja ceturto rezultātu kopējā ieskaitē !!! Pēc jauno laiku kritērijiem viņi droši varētu teikt , ka Sainss , Kankunens un Co viņiem pienes dvieļus . Bet es kaut kā neatminos , ka šie vīri plātījās ar šiem panākumiem...Vai jūti morāli ?
Ar to gribēju teikt , ka jaunajiem censoņiem sava varēšana jāapliecina ātrumposmos , un ne jau intervijās . Lielas personības liek par sevi runāt ar darbiem .
Latvijā aug talantīgi sportisti rallijā , un visdrīzāk , šobrīd vidējais līmenis ir visaugstākais Baltijas valstu starpā . Tomēr , mums vēl nav savs Marko Martins ...taapeec , braucēji lai brauc , žurnālisti lai raksta , līdzjūtēji lai atbalsta un priecājas par mūsējo panākumiem !
Lai mums visiem veicas !

  -1 [+] [-]

, 2008-07-21 03:04, pirms 16 gadiem
a vorobejs kaut ko salauza peedeejaa dopaa?

     [+] [-]

, 2008-07-21 07:27, pirms 16 gadiem
silverstar.. ja rakstam tad vismaz precīzi.. pirms 11 gadiem Lielbritānijas pirmajā dopā Caune ierindojās 2 vietā .. par 4 sekundēm atpalika no Makreja..

     [+] [-]

, 2008-07-21 07:31, pirms 16 gadiem
Hempo rakstīja: Chanker,Āva pirms desmit gadiem bija apm. 15 gadus vecs

ne ne Āvam pirms desmit gadiem bija 19...

     [+] [-]

, 2008-07-21 08:55, pirms 16 gadiem
tikums rakstīja: silverstar.. ja rakstam tad vismaz precīzi.. pirms 11 gadiem Lielbritānijas pirmajā dopā Caune ierindojās 2 vietā .. par 4 sekundēm atpalika no Makreja..

Ok , precīzi vairs neatceros Zinu , ka autiņa defekta dēļ viņi bija spiesti izstāties no "gonkas" .
Lai vai kā , ne Caune , ne ari Šimkus toreiz neteica , ka viņi būtu galvastiesu pārāki par kādu sportistu...
Paldies par labojumu !

  +1 [+] [-]

, 2008-07-21 09:33, pirms 16 gadiem
silverstar rakstīja: Ok , precīzi vairs neatceros Zinu , ka autiņa defekta dēļ viņi bija spiesti izstāties no "gonkas" .
Lai vai kā , ne Caune , ne ari Šimkus toreiz neteica , ka viņi būtu galvastiesu pārāki par kādu sportistu...
Paldies par labojumu !


Toreiz nebija esporta

     [+] [-]

, 2008-07-21 09:35, pirms 16 gadiem
..ir ir garāks....pat par Otu Tannaku,kuram tas bija pirmais rallijs šajā trasē ar pilnpiedziņas mašīnu....augumā garāks!

     [+] [-]

, 2008-07-21 09:47, pirms 16 gadiem
domaju, ka Neiksans bija domajis, ka latviesi ''neitrala'' laukuma ir galvas tiesu paraki. ja piemeram igaunu un letinu elites brauceji aizbrauktu kautkur kur vel nekad nav braukusi tad musejie viniem ieraditu vietu

  +1 [+] [-]

, 2008-07-21 12:03, pirms 16 gadiem
playthegame rakstīja: domaju, ka Neiksans bija domajis, ka latviesi ''neitrala'' laukuma ir galvas tiesu paraki.

Tieši tā. NEITRĀLĀ LAUKUMĀ...es nesaprotu, par ko te visi bezsakarīgi cepjas...
Kā ir trase, kurā neviens nav braucis, tā mūsējie kabina igauņiem...tas tā bija domāts

  +3 [+] [-]

, 2008-07-21 13:03, pirms 16 gadiem
Lai tak cepās.Nabagiem tak tāpat nav ko darīt.Sēž portālos,un noliek citus.Runā nekompetentu sviestu.Liekas ka baigi gudrie un tt.Tas tāpēc ka paši ir pilnīgas nulles.Ar mazvērtības kompleksiem apveltīti indivīdi,kuri vismaz virtuālajā pasaulē mēģina parādīt ,ka ir kaut kas.Un galvenais ka paši tam notic Riebjas lasīt vienkārši.

     [+] [-]

, 2008-07-21 14:17, pirms 16 gadiem
Chillout rakstīja: Idiņi - apskataties rezultātus pirmās dienas.
SS - 1
Andis aprada ar mašīnu jo tā nav viņa. Kā viņš pats teica , mašīnas vadamība ir sliktāka , bet jauda lielāka , ko arī parādija dati uz portatīvā.
SS - 2
Ar mašīnu jau daudz maz bija aprasts ,bet veljoprojām startā mira nost , tātad kautkas nebija ar starta iekārtu kartībā, bet tik un tā trešais laiks kopvērtējumā , apsteidzot Vorobjovu (4.kopv. dopā) par 3.5 sekundēm.
SS - 3
Arī nobrauca kā trešais kopvertējumā ar gandrīz vienādiem laikiem ar Vorobjovu 3 un 4 kopvertējumā.

Es uzskatu ka virsraksts šim rakstam ir tāds kādam vajadzētu būt, jo igauņi latvijā nevar tikt pat 10niekā, bet jaunos dopos latvieši parāda ka ir galvas tiesu parāki par igauņiem , ne tikai Neikšāns , bet arī Vorobjovs.


eu, vot tu esi spechuks rallii, jaudu var ieraudziit uz portatiivaa , buutu pakluseejis ja neko nesajeedz, tur var tikai uberpuper paargriesto turbospoedienu ieraudziit. un ko dara tie kam nav lunch control??? brauc kaa nemetaas.

Un kas, Ceesis arii bija shogad muljons reizhu brauktas jau??? tur to muraku visa spice meeriija nezinamaa trasee, jo redz komisaari ir vieteejie.

Un buus diivaini, ja redz ikaunji atbrauks uz Latviju2008 un sameeriis, jo vieteejie laikam ka saaks braukt ar "N" grupaam kopsh somu komisaara izdariibaam Liepaajaa. Un nemeetaashos ar skaljiem vaardiem kaa tu, ka visi idinji, vienkaarshi laabaak buutu pakluseejis par lietaam no kaa sajeega maza.

     [+] [-]

, 2008-07-21 14:45, pirms 16 gadiem
Kapeec latvieshu forumos diskusijas vienmeer izveershaas par augstaak izlasaamu viena otra apvainoshanu... Ja veel juus buutu bijushi klaat shajaa ralijaa, tad es saprastu. Es pats biju un varu teikt, ka Neikšāns un Vorobejs pirmajaa dienaa tieshaam bija aatri gan trasee, gan rezultaatos. "Galvastiesu" paaraaki, kaa mineets virsrakstaa gan vinji nebija, driizaak mazliet paaraaki, bet tas lai paliek uz autora sirdsapzinjas. Varbuut kaads zinosh cilveeks pastaastiis, kur Vorobjovs zaudeeja 2,5 min peedeejaa dopaa?
1 2 37 komentāri