Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Latvijas spīdvejisti iekļūst finālā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Latvijas spīdvejisti iekļūst finālā
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Latvijas spīdvejisti Leonīds Paura un Vjačeslavs Giruckis ir iekļuvuši Eiropas čempionāta finālā pāriem, tas noskaidrojās vakardienas sacīkstē Ukrainā.

Abi mūsu spīdvejisti pārstāvēja Latviju šajās prestižajās sacensībās, kurās piedalās daudzi ļoti spēcīgi spīdvejisti. Pie tam mūsu sportisti nostartēja lieliski un garantēja mūsu valstij vietu finālā. Jāatzīmē, ka finālā neiekļuva spēcīgās Slovēnijas un Ukrainas komandas.

Šo sacensību dēļ Paura un Giruckis bija spiesti izlaist "Lokomotīves" startu Polijas 1.spīdveja līgā [Vēl nevarēja piedalīties arī krievu leģionārs Darkins, kurš pārstāvēja Krievijas komandu – aut.].

Mūsu spīdvejisti kapitulēja tikai Krievijas komandas priekšā, atpaliekot tikai par diviem punktiem. Trešajā vietā palika Polija, kura no mūsējiem atpalika arī par diviem punktiem. Ļoti labi sacīkstes aizvadīja Giruckis, kurš uzvarēja trijos no pieciem braucieniem, kopā savācot 11 punktus. Paura komandas kontā ieskaitīja astoņus punktus. Fināls notiks 20. septembrī Austrijā.

Eiropas spīdveja pāru čempionāta 1.pusfināla rezultāti:

Vieta Komanda Punkti
1. Krievija 21
2. Latvija 19
3. Polija 17
4. Ukraina 16
5. Slovēnija 12
6. Ukraina-2 5

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv