Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

''Subaru Rally Team Latvia'' komandai veiksmīgs starts

''Subaru Rally Team Latvia'' komandai veiksmīgs starts
Andis Grīnbergs/Edgars Svencis ar savu
jauno ''Subaru Impreza N14'' modeli
Foto: www.subarurallyteam.lv

Pagājušās nedēļas nogalē Gulbenes apkārtnē tika dots starts LRČ pirmajam posmam "Sarma 2008", kur veiksmīgi startēja visas trīs ''Subaru Rally Team Latvia'' ekipāžas.

Lielākie prieki, un reizē arī neliels rūgtums, bija brāļu Šimkus ekipāžai: A+ klasē izcīnīta 3.vieta, un vēl pirms pēdējā ātrumposma reālas cerības cīņai par uzvaru A+ klasē. Līdz līderiem 8 sekundes, pirmo reizi braucot šo ātrumposmu atvinnētas septiņas, sakožam zobus un - aidā! Bet labos nodomus izjauc pārsista riepa ātrumposma pašā sākumā. Galarezultātā - nieka divas sekundes tiek zaudētas talsinieku ekipāžai un rezultātā trešā vieta.

Lielu interesi izraisījušais jaunais ''Subaru Impreza N14'' modelis debiju Latvijā pirmās ugunskristības izturēja godam. Ar pirmajiem ātrumposmiem Anda Grīnberga/Edgara Svenča ekipāža lēnām sāka aprast ar jauno spēkratu. Ar katru ātrumposmu tika kāpināts temps, taču to izjauca pārsista riepa trešajā ātrumposmā un atkrišana uz astoņpadsmito vietu kopvērtējumā. Pirmās dienas otrajā aplī, lieki neriskējot un sākot sajust auto, Andim izdevās aizcīnīties līdz trīspadsmitajai vietai. Otrās dienas rītā pirmajos trīs ātrumposmos 8., 7. un 7. vieta, un, beidzot otrās dienas pirmo apli, jau astotā vieta. Kāpinot tempu otrajā aplī attiecīgi – 6., 5. un 4. laiks absolūti. ''Uz beigām jau palika interesanti, jo sāku sajust jaunās mašīnas piedāvātās iespējas. Lai gan nenoliegšu, vēl daudz jāmācās, jo auto piedāvātais iespēju klāsts vēl ne tuvu nav apzināts un izmantots. Kopumā ar auto esam apmierināti, un turpināsim strādāt, lai uzlabotu savus rezultātus un tuvotos līderiem,'' saka Grīnbergs.

Jānis Feldmanis/Juris Vilmanis pēc lielās ziemas guļas sacīksti sāka piesardzīgi. Rezultātā pēc pirmās dienas septītā vieta, kur par nieka 0,43 sekundēm tika zaudēts sestajai vietai. Otrās dienas rīts sākas nedaudz miegaini, jo devītajā ātrumposmā tika pārsists automašīnas ritenis, un bija skaidrs, ka par sešinieku jāaizmirst.

Rezultātā visas trīs ''Subaru Rally Team Latvia'' komandas ekipāžas iztika bez lielākām tehniskām problēmām trasē, ja neskaita katrai ekipāžai pa vienai pārsistai riepai, un rezultātā veiksmīgi tika sasniegts rallija "Sarma 2008" finišs.

Izmantotie resursi:
www.subarurallyteam.lv

     [+] [-]

, 2008-02-20 13:42, pirms 17 gadiem
nu ja, biezi negadas ka visas tris komandas masinas parsit pa vienam ritenim

     [+] [-]

, 2008-02-20 14:43, pirms 17 gadiem
Traki daudzi no šīs ķibeles nespēja izvairīties! Trase bija pasmaga, tapē ar tās pārsistās riepas.