Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Freibergs: "Mačošanās bija tīri laba"

Freibergs: "Mačošanās bija tīri laba"
Lauris Freibergs
Foto: www.laurisfreibergs.com

Latvijas labākais motobraucējs solo klasēs Lauris Freibergs pēc Itālijā notikušā pasaules čempionāta piektā posma MX1 klasē, savā interneta mājas lapā atzinis, ka trase bijusi ar neskaitāmiem, grūti pārvaramiem tramplīniem, kā arī pirmajā braucienā piedzīvots kritiens.

Pasaules čempionāta 5.posms notika Itālijā, Mantovas trasē, kura kā savā interneta mājas lapā norādījis 27 gadus vecais latviešu motosportists bijusi ar daudz tramplīniem, no kuriem daži pat ne pārāk viegli pievarami.

"No starta ap 20. Brauciena lielāko daļu stūrēju kā 21. Turpat priekšā bija arī citi sportisti. Līkumā dzinu jau garām 20.vietu, bet šis bija kareivīgs un stūrēja man virsū. Saskrējāmies un kritu. Finišēju 22," pirmo braucienu komentē Freibergs.

"Desmit minūtes pirms starta sāka krietni līt. Arī otrajā braucienā no starta biju kāds 20. Lielāko daļu braucu kā 19. Mačošanās bija tīri laba. Pēdējos apļos vēl pietuvojos ļoti tuvu priekšā braucošajam, bet tomēr neapdzinu. Visu brauciena laiku lija lietus. Bija jau tīri smuks dublis. Finišēju 19," par braucienu kurā tika nopelnīti divi ieskaites punkti, stāsta Freibergs.

Divu braucienu summā Freibergam 23.vieta, bet par Itālijas Grand Prix ieguvēju kļuva Marks de Reuvers no Nīderlandes.

MX1 Pasaules čempionāta kopvērtējumā līderis ar 187 punktiem ir Deivids Filipaerts no Itālijas, bet latviešu motosportists ticis pie 18 punktiem, kas dod 24.vietu.

Nākamais MX1 Pasaules čempionāta posms notiks 1.jūnijā, Lielbritānijā.

Izmantotie resursi:
laurisfreibergs.com

  +1 [+] [-]

, 2008-05-19 19:28, pirms 16 gadiem
Lauri, turies un nes Grobiņas vārdu pasaulē cienīgi!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-19 19:44, pirms 16 gadiem
nu vismaz punkti