Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Freibergam pirmais kross

Latvijas labākais motosportists Lauris Freibergs, gatavojoties jaunajai sezonai, Itālijā, Montevarči trasē aizvadījis pirmās sacensības kurās ieņēmis 15.vietu.

Montevarči trasē Freibergs bija jau braucis divus gadus atpakaļ, kad tur notika Pasaules čempionāts. Pirmajā braucienā Lauris no starta aizbrauca kā 12, bet finišēja trīs pozīcijas augstāk – 9.vietā.

Otrajā braucienā Freibergs vienubrīd bija pat septītais, bet, kad līdz finišam bija atlikušas desmit minūtes, mīksta palika aizmugurējā riepa un nācās izstāties. Kopvērtējumā tas mūsu motosportistam deva 15.vietu.

Pirms sacensībām Itālijā, Freibergs aizvadīja sagatavošanās ciklu Spānijā, kur piedalījās Stefana Everta organizētajā treniņnometnē, kurā piedalījās 67 pasaules klases un vietējā mēroga sportisti.

Arī šosezon Freibergs turpinās braukt „Van Beers” komandā, galvenokārt piedaloties Pasaules čempionātā MX1 klasē, kā arī Holandes atklātajā čempionātā. Tāpat mūsu labākais motosportists neizslēdz iespēju ar savu klātbūtni priecēt arī pašmāju līdzjutējus, piedalotiess arī kādā no Latvijas čempionāta posmiem.

Izmantotie resursi:

www.laurisfreibergs.com

     [+] [-]

, 2008-02-19 15:22, pirms 17 gadiem
ir oki. lai veicaas

  +2 [+] [-]

, 2008-02-19 17:09, pirms 17 gadiem
Galvenais lai netraumeejas!

     [+] [-]

, 2008-02-19 19:13, pirms 17 gadiem
Uz priekshu Lauri un visi paarejie muuseejie!