Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Sesks: ''Mums ir labas izredzes nākotnē arī kļūt par čempioniem''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Sesks: ''Mums ir labas izredzes nākotnē arī kļūt par čempioniem''
Mārtiņš Sesks (priekšplānā) un Renārs Francis. Foto: Arturs Igaveņš

Spānijas WRC rallijā JWRC ieskaitē uzvaru izcīnīja un par čempionu kļuva 19 gadus vecais soms Sami Pajari. Viņš kļuva par jaunāko JWRC čempionu vēsturē, kā arī pirmo somu, kas to paveicis. Trešo vietu sezonā izcīnīja Mārtiņš Sesks/Renārs Francis.

Pirms izšķirošā posma uz JWRC titulu pretendēja arī Mārtiņš Sesks un Renārs Francis, kuri pērn kļuva par JWRC vicečempioniem. Diemžēl šoreiz Mārtiņam neizdevās pacīnīties par JWRC titulu, un pēc neveiksmes otrajā dienā, kad nācās izstāties, Sesks/Francis Spānijas WRC ieņēma sesto vietu, bet sezonas kopvērtējumā šoreiz trešā vieta, kas tāpat ir ļoti augsts sasniegums. Sezonas piecos posmos Sesks pa reizei gan uzvarēja, gan bija otrais, gan trešais, apliecinot savu ātrumu.

"Šurpbraucot mērķējām augstāk,'' saka 22 gadus vecais Mārtiņš Sesks. ''Tomēr sezona aizvadīta ar zināmu vilšanos sevī, un Spānijas sacensības laikam bija kulminācijas brīdis, kurā nebiju vairs spējīgs braukt tik ātri, cik es esmu spējīgs un varu. Neskatoties uz to, mēs esam trešie ātrākie juniori pasaulē 2021.gadā, kas jebkurā gadījumā ir viens no augstākajiem sasniegumiem Latvijas autosportā. Pasaules čempionātā tagad esam atzīmējušies gan ar otro vietu pērn, gan trešo šajā gadā. Uzskatu, ka mums ir labas izredzes nākotnē arī kļūt par čempioniem.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-18 10:07, pirms 3 gadiem
Tas nozīmē, ka brauks vēl vienu sezonu 2WD junioros?

  +1 [+] [-]

, 2021-10-18 12:27, pirms 3 gadiem
JWRC oficiāli var startēt līdz 29 gadu vecumam. Var dragāt vēl sezonas piecas.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-18 12:34, pirms 3 gadiem
Ja vēl pirms pāris gadiem bija pamatotas cerības, ka pie apstākļu sakritības ir iespēja aizcīnities līdz wrc stūrei, tad vismaz divas pēdējās sezonas puisis ir apstājies izaugsmē un konkurenti ir aizbraukuši garām. Bet nu cerams, ka vēl ir iekšā un ja brauks nākamgad tad beidzot tiks līdz trofejai.

     [+] [-]

, 2021-10-19 20:59, pirms 3 gadiem
Trauksmes zvans bija jāceļ jau pēc Rally Estonia!!! Par asfaltu nav vērts vispār runāt. Bet nu, rozā brilles ir laba lieta.