Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Cross country" piektais posms notiks "Tilderu'' mototrasē

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Šajā nedēļas nogalē, 23. oktobrī Ķekavā, “Tilderu” mototrasē norisināsies piektais posms cross country. Tas tiks aizvadīts “dzeltenajā režīmā”, sacensībās atļauts startēt sportistiem no 16 gadu vecuma.

Sacensību organizators, “MX Ķekava” kluba komandas vadītājs Rolands Pankars pastāstīja, ka “šogad mūsu kluba “MX Ķekava” komandas dalībnieki aktīvi piedalās LaMSF organizētajās enduro un cross country sacensības. Arī pats esmu sacensību dalībnieks, braucu jau vairākus gadus. Šogad sapratu, ka dzīve vajag pamēģināt kaut ko jaunu, tāpēc nolēmu pieņemt izaicinājumu uzrīkot sacensības,” stāsta posma organizators.

“Tilderu” mototrase motobraucējiem nav sveša. Kādreiz šajā trasē notika apvidus sacensības, bet tagad ļoti ilgu laiku tajā tiek aizvadīti tikai treniņi. “Šis būs ļoti klasisks old school posms. Protams, esam parūpējušies, lai braucējiem nebūtu garlaicīgi, tāpēc trasē būs izveidoti jauni un interesanti elementi. Es saprotu kāds liels risks tiek uzņemts, pieņemto gala lēmumu rīkot sacensības šājā laikā, kad valstī ir noteikti jauni ierobežojumi, bet mēs esam gatavi uzņemt sportistus un sacensībām būs, būt!” tā ar smaidu sejā saka Rolands Pankars.

Sacensībās varēs piedalīties personas, kuras ir vakcinētas pret Covid-19 vai personas, kuras ir pārslimojušas Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā, vai uzrādot negatīvu Covid-19 testu. Ierodoties sacensību norises vietā, sacensību dalībniekiem un pavadošajām personām būs jāuzrāda sadarbspējīgs testēšanas sertifikāts, sadarbspējīgs vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, kuru lūdzam pārbaudīt pirms ierašanās sacensību norises vietā.

Sacensības notiks bez skatītāju klātbūtnes.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv