Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Galli uzsāk atveseļošanās procesu

Galli uzsāk atveseļošanās procesu
Džidži Galli kopā ar saviem "Ford"
komandas biedriem
Foto: www.rallybuzz.stagetimes.com

''Stobart'' komandas rallija braucējs itālis Džidži Galli pēc piektdien piedzīvotās avārijas veiksmīgi pārcietis operāciju un jau trešdien, iespējams, tiks izrakstīts no slimnīcas, lai uzsāktu atveseļošanās procesu.

Jau ziņojām, ka Vācijas rallija pirmās dienas piektajā ātrumposmā Galli ļoti lielā ātrumā noskrēja no ceļa un ieskrēja kokos, kā rezultātā pilots lauza kreisās kājas augšstilbu.

Pēc Vācijas rallija pilotu uz slimnīcu devās apmeklēt visi ''Ford'' komandas braucēji, kā arī Sebastiens Lēbs un Dani Sordo. Lai uzjautrinātu karstasinīgo itāli, viesi pie Galli devās apakšveļā, kas, protams, ļoti uzjautrināja Galli.

''Patīkami redzēt savus komandas biedrus slimnīcā, taču biju pārsteigts par to, ka viņi ieradās apakšveļā. Mums ar visiem ''Ford'' komandas braucējiem ir lieliskas attiecība – esam kā viena liela ģimene. Dakteri saka, ka operācija noritēja veiksmīgi un, ka atveseļošos drīz.''

Pagaidām nav zināms, kas varētu aizstāt Džidži Galli atlikušajā sezonas daļā. Viens no variantiem ir Fransuā Duvāls, jaunais talants Berijs Klarks un norvēģis Andreas Mikelsens. Tāpat tiek baumots, ka Jaunzēlandē varētu startēt Markuss Gronholms, kurš pagājušajā gadā par 0,3 sekundēm apsteidza Lēbu.

Galli avārija

Izmantotie resursi:
rallybuzz.stagetimes.com

     [+] [-]

, 2008-08-18 15:46, pirms 16 gadiem
Gigi, respect... vins no tiem psihajiem kaa Mcrae savaa laikaa

  +1 [+] [-]

, 2008-08-18 15:46, pirms 16 gadiem
Veseļojies Džidži