Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Enduro sportisti pulcēsies Liezerē

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Divas dienas, 19. un 20. jūlijā, Madonas rajona Liezērē pulcēsies ap simts sportistiem, lai piedalītos Latvijas un Baltijas čempionātā enduro. Dalībnieku vidū būs pārstāvji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas.

Divu dienu garumā sportisti veiks vairāk kā 350 km gan pa koplietošanas ceļiem, gan pa purvu, meža stigām un kalnainiem apvidiem. Turklāt, laika ziņās prognozē lietainu laiku, kas vien sportistiem sacensību braucienu nedaudz paspilgtinās ar šim sporta veidam raksturīgiem „dubļu elementiem”.

Paralēli Latvijas čempionātam, Liezērē norisināsies arī Baltijas čempionāta enduro trešais posms, līdz ar to sacensību dalībnieku vidū varētu būt arī dalībnieki no Igaunijas, Lietuvas un Somijas.

Sacensību organizatore Anita Daugello norāda, ka „pagājušogad, kad tika noorganizēts pirmais enduro Liezērē, pēc pasākuma jau saņemti vairāki jautājumi – kad atkal motociklistus redzēsim Liezerē.” Pat neskatoties uz laika apstākļiem, vērot sacensībās aicināti visi enduro atbalstītāji. Šoreiz būs ko redzēt!

Sacensības startēs Latvijas un Baltijas čempionāta ieskaitē E1, E2, E3, kvadri open un senioru klases. Savukārt, Latvijas Motosporta Federācijas iekaitē – hobija, C, rallija, veterānu un kvadri ATV klases.

Sacensību sākums 19. jūlijā pl. 12 un 20. jūlijā pl. 10. Ieeja – bezmaksas.

Informāciju sagatavoja:
Dace Tribocka

     [+] [-]

, 2008-07-18 14:42, pirms 16 gadiem
Buus, ko redzeet

     [+] [-]

, 2008-07-19 15:03, pirms 16 gadiem
Te jau iet kārtīgi raļļi, izpeldējušies ar kārtīgi Kādu video ar ielikšu.