Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ja ļaus laikapstākļi, svētdien notiks ''drifts uz ledus'' sacensības (+video)

Ja ļaus laikapstākļi, svētdien notiks ''drifts uz ledus'' sacensības (+video)
Foto: Balticrace.lv

Ja korekcijas neieviesīs laikapstākļi, tad svētdien Baldones trasē ''Stūri'' norisināsies neparastas auto sacensības – drifts uz ledus otrais posms.

Pirmajā posmā drīkstēja piedalīties aizmugurējās piedziņas automašīnas, kas bija aprīkotas ar ielas radžu vai bez radžu riepām. Taču, kā ziņo organizatori, tad otrajā posmā drīkstēs startēt arī sporta automašīnas, kas ir aprīkots ar drošības karkasu un zāģu riepām.

Kā atklāja sacensību organizators un drifteris Gvido Elksnis, tad interese par šīm sacensībām ir liela, taču šobrīd viss atkarīgs no laika, jo šobrīd laika prognoze sola atkusni.

Sacensību pirmajā posmā, kurā drīkstēja piedalīties tikai ar aizmugurējās piedziņas automašīnām, kas aprīkotas ar ielas radžu vai bez radžu riepām, pie uzvaras tika Ingus Jēkabsons, bet otrais palika Ingus Seipuls, kurš uz starta izgāja ar žigulītii, kam bja 3,0 V6 dzinējs.

Pirmais posms:



Pirmais posms:

     [+] [-]

, 2015-02-18 23:42, pirms 10 gadiem
Nu laika prognozes nau diez ko cerīgas.... Šodien varēja dzirdēt, ka pa trasi kāds atkal gāzēja pēcpusdienā.