Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Karlīne Štāla piedalās ''Radical'' sacīkšu testos

Karlīne Štāla piedalās ''Radical'' sacīkšu testos
Karlīne Štāla ''Radical'' sacīkšu testos
Foto: ''RA Motosport''

Aizvadītajā nedēļas nogalē latviešu autosportiste Karlīne Štāla piedalījās ''Radical'' sacīkšu auto testos Spānijā, uz kuriem mūsu sportiste tika ielūgta īpaša viesa statusā.

''Radical'' sporta auto izplatītājs ''Radical Masters'' čempionātam, kas ir spēcīgākais starp ''Radical'' automašīnu čempionātiem, un sastāv no sacensībām sešās dažādās Eiropas trasēs, ieplānojis veidot sieviešu komandu.

Uz ''Radical'' testiem Štālu uzaicināja un visas izmaksas sedza šo auto izplatītājs Centrālajā un Austrumeiropā, kas liecina par visai nopietnu interesi sportistes piesaistei. ''Testiem bija pieejami ''Radical SR3 RS'' modeļi ar 260 un 210 zirgspēku jaudu. Tie abi bija ļoti ātri un viegli vadāmi, turklāt arī pati trase bija piemērota testu veikšanai – dažādu konfigurāciju līkumi un pietiekami garas taisnes, lai varētu izbaudīt visu, ko ''Radical'' piedāvā,” stāsta Karlīne Štāla.

Testu laikā tika nodibināti arī labi kontakti ar citu valstu sportistiem, kuri izrādīja interesi ar vairākām ''Radical'' automašīnām startēt Biķernieku trasē notiekošajās ''1000km Grand Prix Riga” sacensībās.

Informāciju sagatavoja:
Viesturs Kundziņš
''RA Motosport''
Preses sekretārs

Slēpts komentārs: Mr Kastro

     [+] [-]

, 2011-02-18 15:09, pirms 14 gadiem
F3 IR 215 ph, bet lai taču brauc