Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Sestdien Kandavā noslēdzas Openkart B līgas sezona

Andrejs Siliņš

Sestdien Kandavā noslēdzas Openkart B līgas sezona
Foto: goplanet.lv

Sestdien, 20.novembrī, Swedbank kartodromā Kandavā notiks amatieru kartinga kustības Openkart B līgas sezonas pēdējais 17.posms. Šoreiz sacensības notiks pa trases visīsāko versiju, izmantojot visus trīs saīsinājumus.

Trases garums būs mazāks par 500 metriem un aplis tiks veikts apmēram 30 sekundēs. Šī konfigurācija īpaši interesanta ir slapjos laikapstākļos, kas ļoti ticams 20.novembrī arī sagaida dalībnieus.

Kā ierasts sacensības pulcēs apmēram 20-30 kartinga amatierus, kas, sacenšoties ar īres gokartiem, cīnīsies par uzvaru šajā posmā. Sacensību sākums pulksten 13.00, bet reģistrācija no 11.30. Sacensību rīkotāji no biedrības „Kartinga attīstības centrs” šajās demokrātiskajās zemo izmaksu sacensībās aicina piedalīties visus, kam tuvs ir amatieru autosports un īres kartings.

B līgas čempions jau kļuva zināms pēc 15.posma, tas ir Ivars Strencis, taču cīņa par pārējām vietām pirmajā trijniekā vēl ir atvērta. Vicečempiona nosaukumu lielas izredzes izcīnīt ir Mārtiņam Sestulim, kuram ir 446 punkti. Iepriekšējā posmā GoPlanet uz trešo pozīciju kopvērtējumā pakāpās Andris Orniņš, kuram 432 punkti, bet Jānis Strencis atkrita uz ceturto vietu – viņam 430 punkti.

Pēdējā posmā Orniņš diemžēl nepiedalīsies, jo atrodas ārpus Latvijas, tomēr izredzes saglabāt trešo vietu saglabājas, jo Strencim, lai pārspētu Orniņu noteikti jāiekļūst finālbraucienā, kur jāizcīna vismaz septītā vieta. Jānim var pietikt arī ar finišu vienu vai divas vietas zemāk, ja vien izdodas tikt pie kāda papildpunkta. Teorētiski uz trešo vietu vēl pretendē arī Raivo Stūrītis, bet viņam der tikai uzvara. To, ka Stūrītis Kandavā var uzvarēt viņš jau ir pierādījis, arī Strencim tieši Kandavā ir izdevies uzvarēt.

Pēdējā posmā arī izšķirsies Gada debitanta balvas ieguvējs, bet šeit viss ir daudz vienkāršāk. Oskars Killo ir par vienu punktu priekšā Jānim Strausam. Kurš finišēs augstāk, tas iegūst sudraba šķīvi, bet pie vienāda punktu skaita priekšrocības Killo, kuram palīdzēja fantastiska otrā vieta vienā no vasaras sacīkstēm Kandavā. Arī komandu ieskaitē vēl iespējamas izmaiņas cīņā par otro – ceturto vietu, bet čempioni ir brāļu Strenču komanda MBA Racing Team.
Openkart sacensībās laipni gaidīts ir ikviens autosporta cienītājs, kuram ir vēlme sacensties trasē ar drošiem speciāli īrei paredzētiem gokartiem, pēc „arrive and drive” (ierodies un brauc) principa.

Vairāk informācijas seriāla mājas lapā internetā Sākumlapa :: OpenKart.lv, bet tiem, kas vēlas piedalīties, pieteikums, norādot savu vārdu un uzvārdu, jāsūta uz e-pastu openkart@openkart.lv

Openkart „B” līgas 17.posma dienaskārtība

• no 10.00 treniņi
• 11.30 reģistrācija
• 11.50 dalībnieku sapulce
• 12.00 kvalifikācija
• ap 13.30 finālbraucieni
• ap 15.00 apbalvošana

Dienaskārtībai ir tikai informatīvs raksturs, precīzi braucienu norises laiki var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita.
Par Openkart
Informāciju sagatavoja
Biedrība "Kartinga attīstības centrs"

     [+] [-]

, 2010-11-17 13:33, pirms 14 gadiem
Iesaku visiem piedalīties - būs ļoti interesanti. Video var redzēt Sākumlapa :: OpenKart.lv, brauciens par nebijušu trases konfigurāciju.