Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Reinis Pozņaks krāj pieredzi Krievijā

Jānis Pārums

Reinis Pozņaks krāj pieredzi Krievijā
Vorobjovs vēl braucot kopā ar Ervaldu
Foto: Raimonds Ziediņš, eSports.lv

SEB līzinga komandas ekipāža Jānis Vorobjovs/Reinis Pozņaks aizvadītajā nedēļas nogalē viesojās Krievijā, braucot kā "nulles" ekipāža un atbalstot Aleksandra Gorelova/Igora Skuridina ekipāžu Krievijas kausa izcīņas 13. posmā, rallijā "Trofej Peno 2008".

Lai gan SEB līzinga rallija komandas ekipāža nefigurēja dalībnieku sarakstā, trasi viņi veica visā pilnībā kā "nulles" ekipāža, tādējādi aizvadot vērtīgu treniņsacīksti pirms gaidāmā LMT Latvijas rallija čempionāta noslēdzošā posma.

"Šis mums ar Reini bija pirmais kopējais izbrauciens sacīkšu atmosfērā, jo viss šobrīd pakārtots stenogrammas apgūšanas darbam," uzsver Jānis Vorobjovs, "domāju, ka viss izdevās labi, un tālāk jau jāpilnveido savstarpējā sadarbība ekipāžā."

Reinis Pozņaks, kurš SEB līzinga rallija komandā aizvieto traumu guvušo stūrmani Gunti Ervaldu, ar Jāni Vorobjovu līdz šim kopā aizvadījis tikai dažas treniņu sesijas, tāpēc viņam brauciens uz Krieviju bija ļoti vērtīgs iegūtās pieredzes un ātruma izjūtas ziņā.

"Krievijā stenogrammu jau lasīju ar domu par ralliju Latvija 2008," saka Reinis Pozņaks. "Līdz šim treniņos es iepazinos ar Jāņa stenogrammu, kas ir ļoti specifiska, tagad strādāsim tālāk, lai pielāgotos viens otram."

Aleksandrs Gorelovs/Igors Skuridins, kuri Latvijas kausa izcīņā A Plus klases ieskaitē atrodas trešajā vietā, "Trefej Peno 2008" rallijā svinēja uzvaru, par 19 sekundēm apsteidzot otrās vietas ieguvējus Borisu Fedotovu/Alekseju Orlovu. Šī Aleksandram Gorelovam/Igoram Skuridinam bija otrā uzvara pēc kārtas Peno rallijā.

Informāciju sagatavoja:
Liene Meklere